Store bagedag

Skal hele familien samles om en skøn oplevelse, der spreder hygge, god stemning og duften af hjemmebag? Så deltag i den store bagedag, hvor alle kan være med, og hvor kreativitet kan få frit spil! 

 

Find tilbud på alt til din store bagedag

Loader

  Alle børn holder af at tilbringe kvalitetstid med deres forældre, men ofte er tiden og overskuddet i hverdagen begrænset. Her er bagning er en skøn aktivitet, der samler familien, og som derudover er sjov og hyggelig. Det kræver ikke mange ingredienser at lave lækre kager og desserter med familien, men du kan selvfølgelig også slippe din indre konditor fri og gå all-in med det store udvalg af lækre kvalitetsvarer, som du nemt kan finde her på siden. Hvis du har mod på at bage med surdej, så se guiden her.

  Vi ønsker at hjælpe dig med at spare på ingredienserne til den store bagedag. Her på siden har vi derfor samlet de bedste tilbud på alt det, der har med bagning at gøre. Det kunne være basics som mel, bagepulver, smør, æg, sukker, natron og kanel, men også specialvarer som vanilje-, lakrids- og hindbærekstrakt, mandelmel og bourbon vaniljestænger. Find nogle dejlige, familievenlige kageopskrifter frem og find tilbud på de nødvendige ingredienserne på tilbud her på siden, så I kan lave og nyde det lækreste bagværk, hvad enten I er til småkager, vafler, pandekager, cupcakes, kager, boller eller brød.

  Lær hvordan du bager uden gær med surdej

  Læs blogindlægget her

  Det Søde Liv og Den Store Bagedyst

  Det at bage har altid været en stor del af danskernes liv, hvor vi især ved festlige lejligheder har bagt boller, kager og meget mere. Det har dog taget et endnu større skridt ind i danskernes hverdag efter DR i 2010 sendte programmerne Det Søde Liv med Mette Blomsterberg, og senerehen Den Store Bagedyst, som for alvor har pustet til bageånden. 

  Gode ideer til den store bagedag

  Hvad du ender med at bage på den store bagedag er helt op til dig, men du kan med fordel bage lidt forskelligt. Så er der noget at vælge imellem, når arbejdet er gjort, og enhver kan få det, han eller hun bedst kan lide. Overvej derfor at planlægge bage-aktiviteterne, så arbejdet bliver så lille som muligt og resultatet smagfuldt og mangfoldigt. 

  Du kan for eksempel bage pølsehorn og pizzasnegle til madpakken og burgerboller til aftensmaden. Det gode er, at det hele kan bages på samme dej. Alternativt kan du overveje at lave nogle lækre cupcakes eller muffins, hvor du ligeledes kan bruge den samme dej til at lave nogle forskellige smagsvarianter. Med lidt god planlægning behøver den store bagedag ikke være uoverskuelig, og I har mere overskud til det kreative og til at nyde hinandens selskab.

  Masser af gode tilbud på ingredienser til hjemmebag

  Det er både sjovt, hyggeligt, lækkert og sundere at bage med kvalitets-ingredienser, du selv har udvalgt. Du kan få kager, boller, pizza, eller hvad du ellers bedst kan lide, lige nøjagtigt som du bedst kan lide det. Du behøver imidlertid ikke vente på den officielle store bagedag for at få opgraderet køkkenskabene. Det er altid lækkert med gode ingredienser, og det giver bare lyst til at lave mere og bedre mad derhjemme. 

  Find indkøbssedlen frem og køb de gode ingredienser, mens de er på tilbud her på siden. 

   
  Luk

  Lær at bage uden gær med surdej

  Se mere her