Store bagedag

Store bagedag

Skal hele familien samles i køkkenet om en skøn oplevelse, der vil sprede hygge og god stemning? Så deltag i den store bagedag. Alle børn holder af at tilbringe kvalitetstid med deres forældre, men ofte er tiden og overskuddet i hverdagen begrænset. Bagning er en dejlig aktivitet, der samler familien. Derudover er det let og hyggeligt. Nogle få ingredienser og du er klar til at bage lækre kager sammen med familien. Du kan selvfølgelig også slippe din indre konditor fri og gå all-in med et stort udvalg af lækre kvalitetsvarer. 

Vi ønsker at hjælpe dig med at spare på ingredienserne til den store bagedag. Her på siden har vi derfor samlet alle de bedste tilbud på alt det, der har med bagning at gøre. Det kunne være basics som mel, bagepulver, sukker, natron og kanel, men også specialvarer som vanilje-, lakrids- og hindbærekstrakt, mandelmel og bourbon vaniljestænger. Find nogle dejlige, familievenlige kageopskrifter frem og køb ingredienserne på tilbud her på siden.

Find tilbud på alt til din store bagedag

Loader

  Gode ideer til den store bagedag

  Hvad du ender med at bage på den store bagedag er helt op til dig, men du kan med fordel bage lidt forskelligt. Så er noget at vælge imellem, når arbejdet er gjort, og enhver kan få det, han eller hun bedst kan lide. Overvej derfor at planlægge bage-aktiviteterne, så arbejdet bliver så lille som muligt og resultatet smagfuldt og mangfoldigt. 

  Du kan for eksempel bage pølsehorn og pizzasnegle til madpakken og burgerboller til aftensmaden. Det gode er, at det hele kan bages på samme dej. Alternativt kan du overveje at lave nogle lækre cupcakes eller muffins, hvor du ligeledes kan bruge den samme dej til at lave nogle forskellige smagsvarianter. Med lidt god planlægning behøver den store bagedag ikke være uoverskuelig, og I har mere overskud til at nyde hinandens selskab.

  Masser af gode tilbud på ingredienser til hjemmebag

  Det er både sjovt, hyggeligt, lækkert og sundt at bage med kvalitets-ingredienser, du selv har udvalgt. Du kan få kager, boller, pizza, eller hvad du ellers bedst kan lide, lige nøjagtigt som du bedst kan lide det. Du behøver imidlertid ikke vente på den officielle store bagedag for at få opgraderet køkkenskabene. Det er altid lækkert med gode ingredienser, og det giver bare lyst til at lave mere og bedre mad derhjemme. 

  Find indkøbssedlen frem og køb de gode ingredienser, mens de er på tilbud her på siden.