Nytår 2020/2021

Nytår er for mange mennesker ensbetydende med en aften i fint tøj, en overdådig nytårsmenu og nogle festlige timer i samvær med de nærmeste venner. Vi hjælper dig godt på vej med gode tilbud og tilbudsaviser med alt du skal bruge til årets sidste aften.

Find alt til en lille hyggelig nytårsaften

Loader

  Tilbud på oksemørbrad

   Aviser med fyrværkeri

   Loader

   Fyrværkeri – til et brag af en fest

   Når maden er taget af bordet, går aftenen som regel slag i slag, indtil klokken passerer midnat. Så er det tid til at se det flotte fyrværkeri, og måske er der også nogen i selskabet, der benytter sig af lejligheden til at fyre en lille nytårsraket af selv. Netop fyrværkeriet er en tradition, der kommer fra Kina. Her fejrer man nytår på et senere tidspunkt i det nye år efter vores kalender, og her har fyrværkeriet historisk set haft til formål at skræmme onde dæmoner væk og vise håb for fremtiden. Fordi der er forskellige tidszoner på jorden, bliver klokken også midnat på forskellige tidspunkter. De første til at fejre nytår er befolkningen på forskellige øer i Stillehavet. Det gør de allerede omkring middagstid dansk tid. Dernæst følger Australien, Asien, Europa og Afrika og til sidst Amerika. Nedenfor finder du et udvalg af tilbudsaviser, som har skarpe priser på fyrværkeri, så du på festlig vis kan byde det nye år velkommen: 

   Nytårsmenu - forret, hovedret og dessert

   Nytårsmenuen har ikke en ligeså traditionel karakter som fx julefrokosten. For nogle er det tradition af spise torsk til hovedret, men for de fleste i dag, er der ikke nogen faste regler for, hvad der absolut skal på tallerkenen. Mange gør lidt ekstra ud af maden til nytår, og kaster sig ud i nye retter og fine anretninger, så årets sidste dag bliver fejret med manér. Mangler du inspiration til, hvad din nytårsmenu skal indeholde? Og ønsker du at danne dig et overblik over forskellige tilbud på dagligvarer, som du kan bruge til din nytårsaften? Se tilbud nedenfor: 

   Nytår i Danmark og i andre lande

   Den 31. december markerer for de fleste danskere afslutningen på et år, der er gået, og begyndelsen på et nyt, når klokken slår 12. Det er her, der er festlig påklædning påkrævet. Det gælder som regel, at herrerne tager skjorte og slips på, mens damerne trækker i kjolen og får de fine højhælede. Hvor juleaften traditionelt handler om familien, er nytårsaften i højere grad en fest med vennerne. For mange danskere begynder nytårsaften, når Dronningen holder sin nytårstale til nationen. Det har hun gjort lige siden 1972, hvor hun blev tronfølger til Frederik d. 9. Når talen er færdig, og de første bobler er drukket, er det tid til at få nytårsmenuen på bordet. Er du i tvivl om, hvad din nytårsmenu skal bestå af i år? Se katalogerne nedenfor og find inspiration til lækre retter:

   Godt nytår!

   Som med så mange andre gode danske højtider og traditioner er mad og drikke rigtig vigtigt. Også når det gælder nytår. Den rigtige opskrift på en nytårsmenu er som sagt meget individuel, alt afhængig hvem du holder festen sammen med. Og så er der heller ingen grund til at spare på krudtet, når det gælder borddækningen: Husk serpentiner, bordbomber og fyrværkeriet, hvis du er til den slags. Uanset om du fejrer årsskiftet med familien, vennerne eller måske kollegerne, er der masser af muligheder her på siden for at hente inspiration.


   Vi ønsker jer alle et godt nytår i et godt selskab – og selvfølgelig med god mad og drikke!