Loader

Udvalgte tilbud fra Salling

Loader

Kataloger fra Salling

Et Salling katalog er altid en fornøjelse at bladre igennem. De ikoniske rammer i Århus smitter af på Sallings katalog, der også emmer af charme, stil og historie. Du finder masser af spændende nye varer og gode tilbud i Sallings katalog. Den perfekte shoppingtur i Århus starter i Salling – og forberedelsen i et Salling katalog.

Salling har sine rødder helt tilbage til 1906, hvor Ferdinand Salling åbnede hans egen manufakturforretning i Søndergade i Århus. Butikken havde så stor succes, at Ferdinand opkøbte flere ejendomme i samme område og 1948 blev så starten på et Salling stormagasin.

Selvom Salling har en del år på bagen, er det stadigt et populært sted at handle, primært fordi de stadig holder fast i de gamle traditioner, hvor kundeservice og godt købmandsskab er i fokus. Med Sallings i dag 8.000 kvadratmeter har Salling masser at byde på lige fra boligindretning, tøj og sko, smykker, køkkenudstyr og meget mere. Har man brug for en pause, kan man blandt andet besøge Sallings Bistro som tilbyder et bredt udvalg af lækre lune retter og salater, eller nyde en kop kaffe i Sallings nye Starbucks.

Læs Sallings katalog og se de mange gode tilbud. Her er der masser plads til at blive inspireret af Sallings brede udvalg.