Stof

Stof på tilbud

Der er ikke langt til færdige designs, når du kigger her på siden efter fantastiske stoftilbud. Du finder mange typer af stof – smukke, sarte og feminine materialer eller rå, kraftige og solide stoftyper. Skal du have ruskind, velour, bomuld, twill, lærred eller denim-stof? Der er mange muligheder for at sy lækkert tøj til dig selv eller familien.

Få mere at vide...

Stof til at sy gardiner eller duge

Kreative gør-det-selv folk har kronede dage i en tid, hvor smukke sager nemt kan udstilles på de sociale medier. Her er hjemmesyet tøj eller boliginteriør. Særlige ting til boligen, der er hjemmesyet, giver indretningen en særlig karakter – og historie. Mærkevarehynder- og puder bliver efterlignet af kreative folk, der syr egne sager til hjemmet – pudebetræk, betræk til hynder, duge eller viskestykker. Det er imponerende at kunne skabe sine egne ”kreationer” – om det er tøj, duge, gardiner eller endda tasker og punge. Når først kreativiteten har fået sit tag i dig, er det svært at stoppe. Find også stof til dekorationer eller pyntegenstande. Håndarbejde er afstressende og bruger du kvalitetsstof, er det anstrengelserne værd, når resultatet holder i flere år. Find det stof, du skal bruge til din næste kreation.

Hent minetilbud appen og få overblik over de mange gode tilbud.

Tilbud på stof (3)

FIND ANDRE GODE TILBUD

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.