Børnetøj

Børnetøj på tilbud

Børnetøj skal holde til lidt af hvert, når børn leger udenfor i naturen. Vælg slidstærkt tøj, der godt kan tåle at blive beskidt. Tøjet skal kunne klare mange vaske og stadig holde faconen, så det sidder behageligt. Tjek de mange gode tilbud på børnetøj. Tilbuddene er fra en bred vifte af forhandlere, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Få mere at vide...

Børnetøj til piger og drenge

Nye børnetøjsmærker ser hele tiden dagens lys. Nogle af de mest førende mærker herhjemme er også et hit i udlandet. Er du til farvestrålende tøj med sjove grafiske tryk? Eller er det mere afdæmpet tøj i klassiske farver, du er ude efter? Nogle mærker producerer sjovt og farvestrålende tøj til børn, imens andre nærmest producerer voksentøj i miniature udgave. Find lækre bluser, sweatere, cardigans, bukser, overtøj og meget andet tøj til børn. Tøjet bør have en god pasform, være praktisk under leg og samtidig være smart, så barnet elsker at have det på. Udover basistøj til garderoben, finder du også flot og praktisk overtøj i form af vinterjakker, sommerjakker, heldragter, flyverdragter, fleecejakker, termotøj samt huer og handsker. Det er vigtigt at være klædt godt på, når dit barn skal lege udenfor i al slags vejr. Gør et godt kup blandt de mange gode børnetøjstilbud.

Tilbud på Børnetøj (25)

Buks til børn
Til 27/5
Børnetøj - 2 stk.
Til 24/5
T-shirt
Til 24/5
Strømpebukser
Til 24/5
Undertøj eller Body
Til 24/5
Nattøjsserie
Til 24/5
Cardigan eller heldragt
Til 24/5
T-shirt eller Shorts
Til 24/5
5-pak strømper
Til 24/5
Undertøj
Til 24/5
2 dele sommertøj
Til 24/5
3-pak trusser
Til 24/5
Undertøj
Til 24/5
T-shirt
Til 24/5
3-pak strømper
Til 24/5
Shorts eller leggings
Til 24/5
Strømper
Til 24/5
Sommertøj
Til 24/5
Heldragt eller bukser
Til 27/5
Nattøj til børn
Til 26/5
Undertøj til børn
Til 26/5
Top til piger
Til 24/5

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.