Sponsorerede

Børnetøj

Børnetøj på tilbud

Børnetøj skal holde til lidt af hvert, når børn leger udenfor i naturen. Vælg slidstærkt tøj, der godt kan tåle at blive beskidt. Tøjet skal kunne klare mange vaske og stadig holde faconen, så det sidder behageligt. Tjek de mange gode tilbud på børnetøj. Tilbuddene er fra en bred vifte af forhandlere, så der er noget for enhver smag og pengepung.

Få mere at vide...

Børnetøj til piger og drenge

Nye børnetøjsmærker ser hele tiden dagens lys. Nogle af de mest førende mærker herhjemme er også et hit i udlandet. Er du til farvestrålende tøj med sjove grafiske tryk? Eller er det mere afdæmpet tøj i klassiske farver, du er ude efter? Nogle mærker producerer sjovt og farvestrålende tøj til børn, imens andre nærmest producerer voksentøj i miniature udgave. Find lækre bluser, sweatere, cardigans, bukser, overtøj og meget andet tøj til børn. Tøjet bør have en god pasform, være praktisk under leg og samtidig være smart, så barnet elsker at have det på. Udover basistøj til garderoben, finder du også flot og praktisk overtøj i form af vinterjakker, sommerjakker, heldragter, flyverdragter, fleecejakker, termotøj samt huer og handsker. Det er vigtigt at være klædt godt på, når dit barn skal lege udenfor i al slags vejr. Gør et godt kup blandt de mange gode børnetøjstilbud.

Tilbud på Børnetøj (22)

Leggings med Frozen
Til 27/1
Strømper emd frozen
Til 27/1
Undertøj med Frozen 2-pak
Til 27/1
Nattøj med frozen
Til 27/1
Baby strømper
Til 27/1
Baby strømpebukser 2-pak
Til 27/1
Nattøj
Til 27/1
Pyjamas
Til 27/1
Cardigan
Til 26/1
Undertøj til børn
Til 26/1
T-shirt til børn
Til 26/1
Sweatpants
Til 28/1
Natdragt
Til 28/1
Sweatpants
Til 28/1
Fløjlsbukser
Til 28/1
Strømpebukser 2-pak
Til 28/1
Strik cardigan
Til 28/1
T-shirt eller leggings
Til 28/1
Cardigan
Til 28/1
Skjorte eller Jeans
Til 28/1

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.