Sponsorerede

Kjoler

Kjoler på tilbud

Skal du bruge en festkjole? Eller du kigger måske efter en kjole til hverdag? Kjoler bruges til et hav af begivenheder, og er også populære til hverdagsbrug. Find en kjole her på siden i dit favoritmærke og til nedsat pris.

Få mere at vide...

Kjole til hverdagsbrug

Mange går i kjole i hverdagen. Det er behageligt og praktisk, da en kjole kan sættes sammen med en cardigan eller et smart tørklæde. Du finder lette sommerkjoler her på siden og varme vinterkjoler i eksempelvis lækker uld eller strik. Du finder kjoler i et klassisk, feminint design eller trendy kjoler, der måske har lidt ”retrokjole” over sig. Skil dig ud med sprælske farver og mønstre. Du kan også gå efter det helt afdæmpede, hvis du gerne vil have en stilren garderobe. Til vinter er det populært med en uldkjole sammen med et par lækre strømpebukser, flotte smykker eller et tørklæde. Om sommeren er det i stedet kjoler i lette materialer, der er fremme. Kjoler i lyse farver og i eksempelvis hør, bomuld eller et let, syntetisk materiale. Se tilbuddene og lad dig friste.

Tilbud på kjoler (16)

Blonde kjole
Til 23/12
Kjole
Til 23/12
Kjole
Til 10/12
Tunika eller Cardigan
Til 10/12
Kjole
Til 10/12
Kjole
Til 10/12
Kjole
Til 15/12
Kjole
Til 15/12
Kjole, Top eller Nederdel
Til 17/12
Kjole, Top eller Leggings
Til 17/12
Kjoler frit valg
Til 16/12
VRS kjole
Til 16/12
Homewear sweatkjole
Til 16/12

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.