Kjoler

Kjoler på tilbud

Skal du bruge en festkjole? Eller du kigger måske efter en kjole til hverdag? Kjoler bruges til et hav af begivenheder, og er også populære til hverdagsbrug. Find en kjole her på siden i dit favoritmærke og til nedsat pris.

Få mere at vide...

Kjole til hverdagsbrug

Mange går i kjole i hverdagen. Det er behageligt og praktisk, da en kjole kan sættes sammen med en cardigan eller et smart tørklæde. Du finder lette sommerkjoler her på siden og varme vinterkjoler i eksempelvis lækker uld eller strik. Du finder kjoler i et klassisk, feminint design eller trendy kjoler, der måske har lidt ”retrokjole” over sig. Skil dig ud med sprælske farver og mønstre. Du kan også gå efter det helt afdæmpede, hvis du gerne vil have en stilren garderobe. Til vinter er det populært med en uldkjole sammen med et par lækre strømpebukser, flotte smykker eller et tørklæde. Om sommeren er det i stedet kjoler i lette materialer, der er fremme. Kjoler i lyse farver og i eksempelvis hør, bomuld eller et let, syntetisk materiale. Se tilbuddene og lad dig friste.

Tilbud på kjoler (18)

Jerseykjole
Til 29/6
Kjole
Til 29/6
Tøj
Til 29/6
Cardigan eller kjole
Til 29/6
Kjole
Til 29/6
Kjole
Til 29/6
Annika Dress W
Til 20/7
Kjole
Til 29/6
Børnetøj
Til 29/6
Nederdel eller kjole
Til 29/6
Maxikjole
Til 1/7
Kjole
Til 1/7
Børnetøjsmarked
Til 1/7
Sommerkjole
Til 30/6

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.