Dæk på tilbud

Dæk på tilbud

Find de rigtige dæk her på siden. Her er et stort udvalg fra forskellige forhandlere. Find kvalitetsdæk, der lever op til kravene for sommerdæk og vinterdæk. Skift dæk efter årstiden, så du får en sikker kørsel med et godt vejgreb.

Få mere at vide...

Dæk til bilen – find de rigtige

Det er vigtigt at vælge de rette dæk, da det er afgørende for sikkerheden. Ved at vælge dæk beregnet til årstiden, er du godt kørende. Vinterdæk er lavet af hård gummi, med lameller og et særligt dækmønster, der gør at sne og sjap ikke kan sidde så godt fast. Det giver et godt vejgreb og en kortere bremselængde end, hvis du bruger sommerdæk om vinteren. Du skal køre med vinterdæk, når sæsonen er til det, dvs. ved 5 - 7 grader. Sommerdæk har et andet dækmønster og gummiet er hårdere. Sommerdæk slides derfor ikke så hurtigt, når de er lavet af en hårdere form for gummi end vinterdæk. Den varme asfalt om sommeren gør det farligt at bruge vinterdæk. Ved en hård opbremsning er vinterdæk ustabile og giver en længere bremselængde i forhold til sommerdæk. Det er derfor yderst vigtigt at bruge sommerdæk om foråret/sommeren og vinterdæk om efteråret/vinteren. Du anbefales at skifte til sommerdæk i april måned og skifte til vinterdæk i oktober måned.

Tilbud på Dæk (12)

Montage af hjul/dæk
Til 31/10
Cliff Dæk
Til 31/10
AEX Straight dæk
Til 31/10
Best buy dæk
Til 31/10
Dæk til scooter
Til 27/7
Super Star dæk
Til 27/7
Viper eller Dark dæk
Til 27/7
GTR dæk
Til 27/7
Dæk rep.kit/kompressor
Til 27/7
Reparationssæt dæk
Til 6/8
Punkterfri dæk
Til 26/7

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.