Ikon til biler og tilbehør

Biler og tilbehør på tilbud

Her på siden finder du et stort udvalg af biler samt tilbehør til bilen. Lækkert udstyr fra en lang række forhandlere og til gode priser. Har du kig på forskellige bilmærker, får du nemt et overblik og kan sammenligne dine favoritter. Ønsker du en Mercedes, en Volvo, Toyota, Nissan, Citroën, Volkswagen/VW, BMW, Peugeot, Suzuki, Hyundai, Kia, Mazda, Opel, Mazda, Ford eller har du ikke bestemt dig? Her frister vi med familiebiler, firmabiler, sportsvogne og varevogne – biler for enhver smag. Sammenlign desuden priser på biludstyr og tilbehør til bilen med alt fra dæk, fælge, sprinklervæske, trailer, vejsalt m.m. En bil, der kører upåklageligt er guld værd i en travl hverdag. 

Alt til bilen 

Der er intet som duften af en ny bil. Find din drømmebil eller shine din bil op med lækre produkter til bilen. Find rengøringsprodukter og lakker, der får din bil til at skinne igen. Måske har du brug for sædebetræk eller gulvmåtter? Tjek de mange gode tilbud på dæk, fælge, renseprodukter og ekstraudstyr, der giver dig en større bilglæde. Køber du ny bil, kan du tage din familie med på mange gode udflugter og ferier, hvor komforten er i højsæde. Uanset, hvad du vælger, ønsker vi dig masser af køreglæde fremover.

Nye dæk til bilen

Der er regler for hvor lidt mønster der må være på din bils dæk, og mønstret skal minimum være 1,6 mm. Er det derunder er dækket ikke længere lovligt og skal skiftes. Heldigvis har vi samlet mange gode tilbud på både vinter, sommer og helårsdæk til bilen, uanfægtet hvilken størrelse du skal bruge. Så der er ikke længere nogen undskyldning for at køre rundt på nedslidte dæk. 

Og når du så alligevel skal have nye dæk, så overvej om ikke også dine fælge skal have en opgradering. Om det er alufælge eller stålfælge er helt op til dig, og de sidstnævnte kan evt. suppleres med nogle pæne hjulkapsler. 

Sprinklervæske for bedre udsyn

Alle bilejere har oplevet det: et dårligt udsyn ud af forruden. Om vinteren er det trafikfilm der sammen med grus, salt og vand på kørebanen er med til at pløre forruden til, og om sommeren er det fugleklatter og ikke mindst insekter der forstyrrer udsynet. Derfor er det vigtigt at have fyldt godt med sprinklervæske på bilen, og det er faktisk ret simpelt selv at fylde på. Om vinteren er det vigtigt med en væske der kan tåle frost, og om sommeren er det en fordel hvis sprinklervæsken er lidt mere krads til at fjerne indtørrede insekter. Vi har de bedste tilbud på sprinklervæske lige her. 

Få mere at vide...

Support

Mandag 9.00-14.00

Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

Fredag 9.00-12.00

Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

+45 88130288
kontakt@minetilbud.dk