Halloween

Det spøger derude! Er du klar på at spøge med? Halloween står for døren, og dermed er det højsæson for fede kostumefester, sjove pranks og hygge med venner og familie. Har du inviteret til halloweenfest, eller er du inviteret, så er der forskellige ting, du skal have styr på. Find inspiration her på siden!

Gode tilbud på udklædning og pynt

Loader

  Halloween tilbud i dagligvarebutikkerne

  Loader

   Inspiration til halloween

   Først og fremmest skal du selvfølgelig bruge et originalt kostume, så du kan udleve dit scary alterego til fulde. Derudover har du måske behov for en værtsgave, hvis du er inviteret eller ting til festen, hvis du selv har inviteret.

   Vi glæder os til halloween, og vi ser frem til at hjælpe dig med at få en fantastisk og festlig dag – og ikke mindst spooky aften og nat. Her på siden har vi samlet gode tilbud på alt det, der har med halloween at gøre. På denne måde kan du hurtigt få gjort indkøbssedlen klar og spare så meget på muligt på dine indkøb. Vi lader dig komme godt ind i vinterhalvåret og hjælper dig med at holde onde ånder på afstand – til en god pris.

   Welcome to the dark side

   Zombi, varulv, vampyr eller noget helt andet – til halloween har du mulighed for at udleve din scary side til fulde. Faktisk tager halloween sit udgangspunkt i et 2000 år gammelt keltisk ritual. Dagen markerer sommerhalvårets afslutning og starten på den mørke årstid. Halloween er en slags mørkt karneval. For at skræmme onde ånder væk er det de mest uhyggelige kostumer, der skal findes frem.

   Har du en udpræget mørk side? Så er halloween den dag i løbet af året, hvor du for alvor kan udleve den. Her på siden finder du gode tilbud på fede kostumer til årets mest skræmmende højtid.

   Hvornår er det halloween?

   Halloween falder altid d. 31. oktober, og hedder på dansk Allehelgensaften. Traditionen har vundet indpas hos mange danskere de senere år, hvor det ikke er unormalt at se både græskar og udklædte børn på gaderne.

   Tilbud på alt til Halloween-festen

   Chips, slik og peanuts til bordene; spindelvæv, gravstene og skeletter som pynt til lejligheden; og lækre drikkevarer til ganen – så er du næsten klar til at kunne invitere til halloween-fest. Ønsker du at sætte gang i festen kan du med fordel få en bartender til at lave scary cocktails. Det vil med sikkerhed gøre indtryk på dine gæster og skabe den helt rigtige stemning.

   Ingredienser til en skræmmende god bloody mary, en diabolsk margarita eller en spooky Long Island-icetea finder du her på siden. For at gøre halloween-stemningen perfekt kan du servere dem med henholdsvis vingummi-orme, chokoladefrøer og -skildpadder. Velbekomme :)