Priss

0 aktive tilbudsaviser fra Priss

Udvalgte tilbud fra Priss

Se alle Priss tilbud

  Tilbudsaviser fra Priss

  Overvejer du at køre en tur til grænsen, hvorfor så ikke smutte en tur forbi Priss, der har verdens bedste priser og den bedste Priss tilbudsavis, hvor du kan finde gode tilbud på alt fra bland selv slik, Big Ben Karameller, Schokobananer, Toms Guldbarre og sodavand til Carlsberg Sort Guld og alverdens fine vine og spiritusser. Men før du kører over grænsen, kan det være en god ide at starte din grænsehandel allerede hjemme i stuen - dette med en god kop te i den ene hånd og en Priss tilbudsavis i den anden. Du kan dermed være sikker på at skabe den mest optimale indkøbstur med de største besparelser.

  Bland Selv Slik koster en femmer for 100 gram og har du eller dine børn allergier, så er dette ikke et problem. For hos Priss kan du også finde slik til forkellige former for allergi som gluten. Så start bilen i dag og fyld lommer, poser og bagagerum med lækre tilbud, som er hele køreturen værd.

  Ønsker du blot at hente dine varer, ude at skulle bruge tid i Priss butikken, så kan du lave en forudbestilling på Priss' hjemmeside, så det hele står pakket og klart til dig, når du lander med bilen hos Priss. Og frygt ej, hos Priss modtager dig alle slags kort (Dankort, Visa, Mater Card, JCB med flere), hvilket gør det let for dig at betale for dine varer.

  Har du ikke hørt om Priss tidligere, så skyldes dette nok, at Priss er det nyeste skud på stammen af grænsehandlerne ved den dansk/tyske grænse. Der er seks Priss butikker i Tyskland og disse finder du i henholdvis Süderlügum, Aventoft, Harrislee, Burg Fehmarn og Bramstedtlund.

  Du undrer dig måske over det ekstra S i Priss, men dette er der en yderst god forklaring på. Navnet Priss består nemlig af ordet “PRIS”, som står for de gode priser, der er at finde hos Priss og det ekstra "S", står for god Service. For hos Priss bliver du altid modtaget med et smil og slagkraftige tilbud.

  Her på minetilbud.dk kan du søge frit, vidt og bredt i din Priss tilbudsavis. Og du kan alternativt læse Priss tilbudsavisen fra start til slut, præcis som du ville gøre det med en fysisk tilbudsavis.