Engangsservice

Engangsservice på tilbud

Engangsservice er praktisk, når det skal være nemt og gå stærkt. Du sparer tid ved oprydningen, men det er også brugbart, hvis du får mange gæster og I er samlet på lidt plads. Køb paptallerkner, plastikknive- og gafler, plastikkrus og plastiskglas samt andet engangsservice. Du finder mange designs, så du kan finde engangsservice der passer godt til anledningen – og til gode priser.

Få mere at vide...

Engangsservice til fødselsdag eller skovtur

Mange bruger engangsservice til festlige begivenheder, såsom fødselsdage og jubilæer. Udover at du sparer opvasken, sparer du også penge, når du ikke behøver at leje service. Du kan vælge paptallerkner i festlige farver og med påtrykt mønster eller du kan vælge helt enkle. Nogle paptallerkner har ligefrem et helt elegant design, så de til forveksling ligner rigtige tallerkner. Kvaliteten af paptallerkner varierer, og du kan finde nogle, der er miljøvenlige eller ekstra holdbare, men du kan også finde helt billige, hvis du bare lige skal bruge lidt paptallerkner til eksempelvis en skovtur. Skal du holde reception kan det være rart med engangsservice i ekstra god kvalitet. Hårdføre knive og gafler m.m. Det giver en langt bedre spiseoplevelse, hvis det er i en god kvalitet, men til hverdagsoplevelser – ex til skovtur i det grønne, kan billigere engangsservice være fint. Køb engangsservice ind til den næste fest eller festlige hverdagsaften.

Tilbud på engangsservice (47)

Drikkeglas 70 stk.
Til 2/7
Alufad
Til 31/8
Hvide bægre
Til 24/6
Engangsservice
Til 24/6
Champangeglas
Til 24/6
Engangsservice
Til 29/6
Engangsglas/krus
Til 1/7
Engangsbestik
Til 1/7
Engangstallerkener
Til 1/7
Bestiksæt
Til 28/6
Engangsservice 2 pk.
Til 29/6
Engangsservice
Til 29/6
Pølsebakker 250 stk
Til 27/6
Fadølskrus
Til 27/6
Plastisktallerkner
Til 27/6
Engangsservice - 4-pak
Til 27/6
Engangsbægre
Til 4/7
Engangsbestik
Til 31/12
Engangsvinglas
Til 31/12
Snapseglas
Til 22/8
Fadølsglas
Til 22/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.