Frugt og grønt – her er tilbuddene!

Får du nok frugt og grønt i dagligdagen? Mange gør ikke, men med gode tilbud, bliver det nemmere at få seks stykker frugt og grønt om dagen. Find fx æbler, pærer og bananer på tilbud. Perfekte frugter til madpakken, til at tage med i børnenes institution eller til frugtskålen på jobbet. Find grøntsager til en sund aftensmad eller let frokost som fx en sprød salat eller grøntsagsstave med dip. Dyrk smagfulde krydderurter i din køkkenhave, i køkkenvinduet eller køb krydderurterne og brug dem i madlavningen. Her på siderne er det nemt at finde gode tilbud på sunde råvarer.

Sund dessert og andet guf

Hvem elsker ikke at få frisk frugt til dessert? Det er skønt med jordbær eller skovbær til dessert, vindruer, mango eller grillede bananer. Det behøver ikke at være kedeligt at leve sundt, for med gode tilbud kan du prøve mange varianter af en sund portion dessert. Du kan fx prøve eksotiske frugter, der gør det nemt at lave en indbydende dessert. Prøv at blende hindbær til frugtsauce, lav frugtsmoothies eller hjemmelavet milkshakes af bananer eller jordbær. Frosne vindruer er også en lækker snack, når du er lækkersulten, men ikke vil kaste dig over slikskålen.

Når du inviterer gæster, så prøv at imponere dem med lækre desserter i flotte farver. Så er der både noget godt for øjnene og smagsløgene!

Få mere at vide...

Support

Mandag 9.00-14.00

Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

Fredag 9.00-12.00

Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

+45 88130288
kontakt@minetilbud.dk