Cyber Monday 2020

Cyber Monday falder i år d. 30. november, altså den første mandag efter Black Friday. Så hvis du ikke nåede tilbuddene på Black Friday, kan du nå det endnu. Cyber Monday har tradition for gode tilbud online. På den måde kan selv små webshops konkurrere med de store spillere.

Cyber Monday tilbud i aviserne

Loader

  Cyber Monday - En ny tilbudstradition

  Vi danskere er vilde med amerikanske traditioner. Specielt når det indebærer at spare rigtig mange penge, og hvem kan egentlig fortænke os i det? Butikkerne er ligeledes glade for traditionerne, det betyder nemlig at de har en undskyldning for at lave store tilbudskampagner, fx med Cyber Monday tilbud, hvor de kan hale kunderne ind.

  Hvornår er det Cyber Monday?

  Cyber Monday fænomenet startede tilbage i 2005 i USA. Lige siden dengang er det faldet den første mandag efter Black Friday. Black Friday falder altid den sidste fredag i november, da det er dagen efter Thanksgiving, som altid falder den fjerde torsdag i november måned. Ja, det er med at holde tungen lige i munden. Men bare rolig, dine yndlingsbutikker skal nok sørge for, at du ikke glemmer dem på disse mærkedage. Der bliver nemlig brugt ekstra mange marketingkroner i denne periode, da alle konkurrerer om din gunst. Du har magten.

  Gode tilbud på nettet

  Oprindeligt er Black Friday kendt for knaldgode tilbud i butikkerne, hvor Cyber Monday er supertilbud på nettet i online shops. Herhjemme har vi danskere dog misforstået konceptet lidt, og kører derfor også Black Friday tilbud online. Derfor smelter det hele ligesom sammen i de sidste uger i november. Det er med at være klar. Du kan forberede dig ved at tilmelde dig nyhedsbreve til dine yndlingsshops eller holde øje på Facebook. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, her sender vi de nyeste Black Friday / Cyber Monday aviser ud løbende. Man kan nemt miste overblikket, så det kan være en hjælp.

  Julegaveindkøb på Cyber Monday

  Vi ved ikke om du har overvejet det, men Cyber Monday falder altså enormt tæt på julen. Derfor er det en oplagt mulighed for at få shoppet julegaverne, når der er Cyber Monday tilbud. Det skader jo ikke at have flere penge til guf og snolder 😉 Husk at få dine venner og familie til at lave ønskesedler i god tid, så du ved hvad du skal på jagt efter. I minetilbud app’en kan du nu lave lister og dele dem med andre. Måske er det her ønskelisten skal nedskrives i år? Du kan endda tilføje tilbud direkte fra aviserne i app’en. Så kan du måske ønske dig en lidt dyrere gave i år, hvis den altså er på tilbud.

  God jagt!