Find den perfekte gave til fars dag

Gaveidéer til alle slags fædre

Her på siden finder du idéer til fars dags gaven til alle typer fædre: Den aktive, gourmet-far og bilentusiasten. Du finder også gaveklassikere og de helt skøre, hvis du er tom for idéer og er ved at blive desperat. 

Find inspiration til fars dag gaven i aviserne

Loader

  Fars dags gaven til den aktive far

  Er farmand typen der strammer løbeskoene, spiller tennis eller noget andet, så er det oplagt at give en fars dag gave der rammer ind i den aktive livsstil. Det kunne f.eks. være en aktivitetsmåler som en skridttæller eller pulsmåler, eller måske bare en masse forskellige aktiviteter til haven.

  Gaveidéer til den aktive far:

 • Aktivitetsmåler
 • Cykelstol
 • Sport til haven
 • Fars dags gaven til gourmet-far

  Er din far derimod typen der elsker et godt glas vin, at lave gourmetmad, eller generelt bare går op i madlavning, så kunne det måske være en idé med et lækkert læderforklæde, en kaffekværn, en pizzasten eller måske en sous vide? Her finder du et par af vores forslag.  

  Udvalgte tilbud på stegetermometer og suis vide

   Fars dags gaven til bilentusiasten

   Roder din far selv med bilen, eller har han et meget kærligt forhold til den firhjulede i indkørslen, kunne vi så friste med en elektronisk p-skive, et dash cam, eller måske noget kreativt som forlygtefolie?

   Find gaven til bilentusiasten i aviserne

   Loader

    Fars dags gaven til gør-det-selv-far

    Bygger far selv skuret, eller terrassen, så skal han da have noget lækkert nyt værktøj. Det er noget enhver handyman virkelig sætter pris på. Og skal det være ekstra maskulint, må vi så anbefale en motorsav? 

    Udvalgte tilbud på værktøj

     De klassiske fars dags gaver

     Følger du traditionen, så er der 3 ting der altid går rent hjem hos far. Vin, sokker og øl. Det er måske ikke det mest sprudlende, men som en helt ægte far er alle tre gaver funktionelle, og bliver næsten altid velmodtaget. Bliver øllene lidt for kedelige, så kan specialøl være et rigtig godt alternativ i stil med en lækker vin. 

     De klassiske fars dags gaver:

    • Vin
    • Sokker
    • Specialøl
    • Udvalgte tilbud på øl

      Når du er helt ude og ____. Se de skøre gaveidéer

      Har du fuldstændig kastet håndklædet i ringen, og orker ikke de klassiske gaver længere, så har vi her udvalgt nogle af de lidt mere skæve indslag du kan finde på tilbud. Det kunne f.eks. være en svømmedragt til en hund (med finne), et tilskuertelt, en bambusbar, eller måske bare en vintønde hvor man selv fylder vinen på. 

      Find mere inspiration 

      Loader

       Hvornår er det fars dag?

       Fars dag falder i Danmark altid d. 5. juni - samme dag som Grundlovsdag.