Loader
Loader

Winefamly tilbud

Et godt glas vin er ikke af vejen, og hos Winefamly har man skabt et univers hvor kærligheden til vin og gastronomi går hånd i hånd. Her finder du nøje udvalgte vine fra en lang række af de bedste vinhuse i verden. Om du er til rødvin, hvidvin, rosé, eller bobler i form af champagne, Cava, Prosecco eller Lambrusco, så finder du hos Winefamly et stort udvalg, hvor du ikke går galt i byen. Samtidig yder de både prisgaranti, nydelsesgaranti, og du får gratis levering. 

Medlemskabet er gratis

For at benytte dig af Winefamlys gode tilbud, så skal du være medlem, men bare rolig, for du kan blive medlem helt gratis. Her er der nemlig 3 forskellige medlemskaber at vælge imellem:

  • Winefamly Free - et basis medlemskab hvor det er gratis at være med, og hvor du stadig har adgang til alle vine. 
  • Winefamly Plus - et medlemskab der koster 39,- om måneden, og hvor du kan bestille op til 24 flasker vin og spiritus pr. måned til en pris som er minimum 15% under Free løsningen. Du opnår således en større rabat ved at vælge et betalt abonnement. 
  • Winefamily VIP - et medlemskab der koster 75,- om måneden, men hvor du kan købe et ubegrænset antal flasker vin og spiritus til kostpris. 

Du kan derfor helt selv vælge hvor dit behov ligger, og om det kan betale sig for dig at være betalt medlem, men der er ingen tvivl om at der er en god rabat ved at vælge et af de betalte abonnementer. 

Vin fra hele verden

Hele verden byder på spændende vine, og selvom de traditionelle europæiske vine fra især Italien, Frankrig og Spanien har siddet tungt på tronen i lang tid, så har danskerne henover de seneste 15-20 år også fået øjnene op for de oversøiske vine, samt mindre områder. Således finder du også vine fra Australien, USA, Chile, Argentina, New Zealand, Portugal, Tyskland, Østrig og Sydamerika når du går listerne igennem. 

Og er du til en bestemt vintype som f.eks. Amarone, Barolo, Brunello di Montalcino, Chianti, Ripasso, Zinfandel, Pinot Noir, Syrah, Super Toscaner, Chateauneuf-du-Pape, Beaujolais, Chablis, Pouilly-Fumé eller Sancerre, så kan du hos Winefamly hurtigt danne dig et stort overblik. 

Vinpakker - prøv lidt forskelligt

Er du klar på at udvide din vinhorisont, så har de udvalgt bestemte vine og samlet dem i forskellige vinpakker, så du får mulighed for at smage lidt forskelligt, og på den måde finde frem til nye favoritter. Det er oplagt hvis du f.eks. vil afholde en vinsmagning derhjemme. Pakkerne er inddelt i forskellige temaer som f.eks. hverdagsvin, spanske vine, franske vine, italienske vine, favoritter til feinschmeckeren og meget mere. Så kast dig ud i eventyret og få smagt en lang række forskellige vine. 

Rosé - danskernes sommerfavorit

Man kan næsten ikke sige solskin, blå himmel og temperaturer på den anden side af 20 grader uden samtidig at sige rosé. Det er den ultimative sommervin som bliver drukket på alt fra fine restauranter til hyggelige spots rundt omkring i det danske sommerland. Roséen kommer i alle former og farver, og også prisklasser. Winefamly har et stort udvalg af roséer så du uden tvivl kan finde en der også passer til dine smagsløg. 

Læs anmeldelser fra andre brugere

Det kan godt være svært at vælge mellem en håndfuld vine, specielt hvis du ikke har det store kendskab til druer og distrikter, men her kan Winefamly også hjælpe dig. Hver eneste vin, om det så er rødvin, hvidvin, rosé eller bobler, kan nemlig blive anmeldt af brugerne, og det er der mange der benytter sig af. Så inden du køber kan du læse hvad andre har at sige om vinen, og vurdere om den passer til det du skal bruge den til. Her er der også tale om andre brugere, og dermed helt almindelige mennesker der er med til at give deres mening til kende. 

Alkoholfri rødvin og hvidvin

Bryder du dig ikke om alkohol, eller er du måske gravid og vil gerne nyde et glas vin uden alkohol? Så er det også muligt at købe både rødvin og hvidvin der er alkoholfrit. 

Mere end blot vin

Selvom det er vinen der er hele grundstenen hos Winefamly, så er det også muligt at købe en lang række andre produkter. Det kan f.eks. være specialøl, sodavand, spiritus, chokolade, olivenolie, kaffe, te, tonic vand, sherry, portvin og en lang række andre produkter. Så skal du lave lækre sommerdrinks eller en helt klassisk gin tonic, så er det også muligt at finde de helt rigtige produkter her. 

Her på siden vil du finde alle de gode tilbud og bedste priser på nogle af de lækreste og delikate vine og specialiteter. Du kan læse meget mere om Winefamly her.