Loader

Udvalgte tilbud fra VVS-Eksperten

Loader

Din landsdækkende VVS-Ekspert

VVS-Eksperten er dine eksperter inden for mange områder, vand, varme, sanitet og meget mere. VVS-Eksperten er en stor landsdækkende butikskæde med 27 butikker fordelt på landet, med flere butikker i fremtiden.

Butikkerne køber stort ind og sælger til lavpriser, og sørger for at du får de bedste kvalitetsprodukter til billige priser, og køber også nicheprodukter, og deler dem med større målgrupper. VVS-Eksperten har et stort sortiment af produkter og tilbyder hjælp og rådgivning på mange områder.

Dit gør-det-selv-projekt

VVS-Eksperten tilbyder rådgivning til dit eget gør-det-selv-projekt. Tilbage i år 2000 hvor VVS-Eksperten blev grundlagt, mente stifteren af virksomheden, Allan Elgaard, at danskere ikke kun var efter billig VVS. De var også på jagt efter professionel rådgivning og sparring. Det resulterede i, at der kom flere fysiske butikker hvor der var faglærte håndværker som kunderådgivere.

Det bedste ved VVS-Eksperten er, at du får gratis rådgivning. Faglærte håndværkere vil sørge for, at du får den bedste løsning som passer dig og din situation bedst. Få ideer til dit eget projekt og bliv inspireret sammen med VVS-Eksperten. For VVS-Eksperten står kunden i centrum.

Hjælp inden for alle områder

Om du besøger VVS-Eksperten i forbindelse med varme, ventilation, sanitet, belysning eller afløb og kloak eller noget andet, kan du med sikkerhed få den hjælp og rådgivning inden for præcis det, du står med.

Det kan også være køkken, badeværelse, indendørs eller udendørs - VVS-Eksperten står klar til at rådgive dig. VVS-Eksperten er et af de førende og erfarne inden for området i Danmark. De er eksperter i at hjælpe med VSS-projekter inden for mange områder.

Skal du have fat i VVS-Eksperten?

Minetilbud.dk har samlet alt relevant information om tilbud og rådgivning hos VVS-Eksperten til dig. Se dem her på siden.