Loader

Aktuelle tilbud fra thansen

Loader

Tilbudsaviser fra thansen

En thansen tilbudsavis samler de bedste tilbud på autoudstyr og reservedele. Mangler du fx et batteri til din bil, nogle nye dæk, universaldele, styrthjelm, beklædning, olie, værktøj, lås eller noget helt andet til din bil, MC, scooter, knallert eller cykel, så er du kommet til det rigtige sted, ved at slå op i en thansen tilbudsavis. 

thansen er en landsdækkende kæde, der konstant kører skarpe og gode tilbud på det bedste til bilen, køretøjet og også nytåret med et spændende fyrværkerisortiment. thansen har et stort udvalg og køber stort ind, så du kan spare det maksimale på dit autoudstyr og gør-det-selv varer. thansen har størstedelen af deres varesortiment på lager i butikkerne, således at det altid er klar til levering. Derudover kan du fra midten af december købe fyrværkeri såsom batterier, bomberør, fontæner, raketter og andre fyrværkerisortimenter.

T. Hansen Gruppen A/S blev grundlagt i 1991 i Middelfart, hvor deres hovedkontor stadig ligger den dag i dag. I dag består kæden af 76 butikker fordelt over hele Danmark samt en fantastisk webshop med et bredt sortiment.

Her på minetilbud.dk kan du søge frit i thansen tilbudsavis, og på denne måde gøre dig nogle fantastiske kup. For at finde en specifik vare, skal du bare bruge søgefeltet i toppen af siden. Alternativt kan du også læse din thansen tilbudsavis, som du ville læse den fysisk – fra ende til anden. Det gør du blot ved at trykke på tilbudsavisen ovenfor.

Læs thansens tilbudsavis og find de sidste nye tilbud på alt det bedste inden for autoudstyr og reservedele.