Aktuelle tilbud fra thansen

thansen - den perfekte tilbudsavis til bilentusiasten

En thansen tilbudsavis samler de bedste tilbud på autoudstyr og reservedele. Mangler du fx et batteri til din bil, nogle nye dæk, universaldele, styrthjelm, beklædning, olie, værktøj, lås eller noget helt andet til din bil, MC, scooter, knallert eller cykel, så er du kommet til det rigtige sted, ved at slå op i en thansen tilbudsavis. 

Bilentusiastens mekka

thansen har slået sig op på at være paradis for bilelskere og i butikkerne og online finder du et kæmpe udvalg af værktøj, fælge, dæk, og andet godt til bilen. Mange af butikkerne har et dækcenter hvor du kan få monteret dine nye sommerdæk eller vinterdæk til en lav pris, og med deres store udvalg blandt dækmærker som Continental, Nankang, Imperial m.fl. er det nemt at finde den rette løsning. Herudover finder du trafikalarmer fra saphe og OOONO, godkendte og testede autostole til babyer og børn med og uden isofix, pærer og lygter, alufælge og stålfælge, olie, oliefiltre, værktøj og meget mere. 

Det danske vejr og klima betyder at vores biler ofte bliver beskidte og snavsede, og selvom den lette løsning hedder vaskehallen, så bliver bilen kun rigtig ren hvis du selv går igang, og det er faktisk ikke så svært som man skulle tro. Både online og i butikken finder du en masse produkter der kan hjælpe med at få bilen til at se skinnende ren ud igen, både indvendigt og udvendigt. En god autoshampoo, forvask, fælgrens, samt det rigtige værktøj i form af en vaskehandske, højtryksrenser, fælgbørste o.lign. og så er du godt igang. Du finder selvfølgelig også produkter til at få interiøret til at spille som var bilen ny, og skal du give bilen den ultimative kærlighed, så skal den have en gang god voks der er med til at gøre den næste vask endnu nemmere. Du finder masser af inspiration i tilbudsavisen til hvordan du kan pleje bilen, så den står snorlige året rundt.

Mere end bare biltilbehør

Du finder dog også mere end udstyr til bilen hos thansen, der over de seneste år har udvidet sortimentet til også at inkludere scootere, trækvogne, knallerter, løbehjul, campingudstyr og ikke mindst cykler. Faktisk har butikkerne et stort udvalg af børnecykler, herrecykler, damecykler, elcykler, løbecykler, juniorcykler, ladcykler, racercykler og mountainbikes. Så lige meget om du skal en tur i skoven og køre i mudder, eller bare skal have en cykel til og fra stationen, så kan du finde en prisvenlig løsning her. 

Samtidig finder du også en masse sikkerhedsudstyr til cyklen som cykelhjelme, cykellygter, støttehjul m.fl. så turen også kan blive gjort sikker, og skal du have cyklen med på ferie så skal du have fat i en god cykelholder til bilen fra f.eks. Thule.

Aktuelle tilbud fra thansen

Vi har her på siden også hentet nogle af de bedste tilbud ud fra den aktuellt tilbudsavis, så du nemt og hurtigt kan finde frem til det du lige står og leder efter.

Om thansen

thansen er en landsdækkende kæde, der konstant kører skarpe og gode tilbud på det bedste til bilen, køretøjet og også nytåret med et spændende fyrværkerisortiment. De har et stort udvalg og køber stort ind, så du kan spare det maksimale på dit autoudstyr og gør-det-selv varer. Størstedelen af deres varesortiment er på lager i butikkerne, således at det altid er klar til levering. Derudover kan du fra midten af december købe fyrværkeri såsom batterier, bomberør, fontæner, raketter og andre fyrværkerisortimenter.

T. Hansen Gruppen A/S blev grundlagt i 1991 i Middelfart, hvor deres hovedkontor stadig ligger den dag i dag. I dag består kæden af 76 butikker fordelt over hele Danmark samt en fantastisk webshop med et bredt sortiment.

Her på minetilbud.dk kan du søge frit i thansen tilbudsavis, og på denne måde gøre dig nogle fantastiske kup. For at finde en specifik vare, skal du bare bruge søgefeltet i toppen af siden. Alternativt kan du også læse din thansen tilbudsavis, som du ville læse den fysisk – fra ende til anden. Det gør du blot ved at trykke på tilbudsavisen ovenfor.

Læs tilbudsavisen og find de sidste nye tilbud på alt det bedste inden for autoudstyr og reservedele.

Interesseret i at vide mere om thansen, så kan du læse mere her.