Loader

Udvalgte tilbud fra Tarup Center - Odense

Loader

Om Tarup Center

Tarup Center er et indkøbscenter beliggende i Tarup, som er en bydel i Odense. Indkøbscenteret har 44 butikker, og er et mindre men charmerende indkøbscenter i Odense.

Historie

For første gang i 1968 åbnede Tarup Center med dengang 9.000 kvadratmeter og 21 butikker. De 21 butikker var placeret på samme sted, og det fik en masse opmærksomhed fra byens befolkning. Efter fire år i 1972 var butikken blevet meget større, og der var nu plads til 37 butikker. Næste udvikling kom i 1986 og Tarup Center fik 44 butikker og et areal på 20.000 kvadratmeter.

Mode

Hos Tarup Center kan du shoppe i butikker som Anna Petra, Vero Moda, Zizzi, Only, Marianne, Lili, Name it, Men's Station, Din Tøjmand og Inter Sport. Du kan shoppe sko og tasker i butikker som Purple, Skoringen, Tops, Baggi m.m. I Tarup Center finder du også Tip Top Nails som er din nye yndlings nailsalon. Hos Christoffersen finder du et stort sortiment og de nyeste trends og designs af ure og smykker. Christoffersen giver dig mulighed for at designe og producere dine egne smykker med deres egen gravør.

Skønhed

Har du brug for en klipning, skal du farve dit hår eller vil du bare have en lækker behandling og sundt hår, kan du besøge Trend of Hair. I frisøren finder du de mest vindende frisører, der har titler som Fynsmester, Danmarksmester, nordisk mester, verdensmester og Årets Frisør Award i Danmark.

Du kan derfor roligt sætte dig ved en af stolene hos Trend of Hair, for du er i trygge, professionelle hænder. Få en frisure der passer din personlighed hos Trend of Hair i Tarup Center.

Cafeer og restauranter

Tager du til Tarup Center med tom mave, skal du ikke bekymre dig. Du kan finde forskellige cafeer og restauranter som Cafe Spisehuset, der serverer lækre danske retter, Det Grønne Køkken, McDonalds og Møller's - Loan's Pølsevogn lige udenfor centeret, eller Bæks Konditori, hvis du hellere vil have en kage eller noget brød. Der er Thai Takeaway, hvis du er i humor til noget autentisk thaimad, der er både sundt og billigt.

Hos Center Pub i Tarup Center finder du et rigtigt værtshus med en lækker stemning. Center Pubben åbnede i 1977 og har siden holdt mange spændende events.