Loader

Udvalgte tilbud fra SPORT 24

Loader

Om Sport24

Sport24 er en landsdækkende sportskæde og sportsunivers, der blev dannet i år 2012. Hos Sport24 finder du alt fra sportstøj til forskellige sportsgrene, udendørstøj, mode- og fritidstøj, accessories, plejemidler, vandreudstyr – og meget mere.

For Sport24 er det vigtigt, at sport skal være sjovt og underholdende. De er inspireret af måden børn oplever sport på – for børn er det vigtigt at have det sjovt, når man udøver sport. Som børn er vi også bedre til at lege, grine og få det bedste ud af sporten.

Derfor skal Sport24 butikker give oplevelsen af, at sport er lig med leg og sjov.

De fire koncepter hos Sport24

Sport24 har fire forskellige koncepter: Sport24, Sport24 OUTLET, Sport24 Team og Sport24 Business.

Sport 24 butikkerne er dem du kan finde på gågader og i shoppingscentre. Sport24 sælger det nyeste og mest trendy sportstøj og -udstyr.

Sport24 OUTLET har endnu større tilbud, og sælger udgåede varer og mærkevarer med store rabatter, næsten altid til halv pris. Du kan derfor være sikker på at købe alt til super billige priser hos Sport24 OUTLET.

Sport24 TEAM er til Danmarks teams, klubber, foreninger, skoler m.m. som har brug for deres eget unikke sportstøj, udstyr eller andet. Med Sport24 TEAM har du mulighed for at designe dine egne varer til det koncept, som du ønsker. Du kan bestemme antal, størrelse, farver og meget mere.

Sport24 Business er til virksomheder og organisationer, der vil klædes på med arbejdstøj, fritidstøj eller sportstøj. Så hvis din arbejdsplads har brug for nogle trøje med virksomhedens logo på eller lignende, så er Sport24 stedet at gå til.

Brands

Hos Sport24 kan du shoppe utallige mærker. Om det er Nike, Adidas, Puma, Reebok, New Balance, Asics, Hummel, Endurance, CAP, Salomon eller noget helt andet. Sport24 har også sine helt egne varer under mærket Sport24, som mange kunder har glæde af.

Webshop

Har du bestilt noget fra webshoppen, kan du altid returnere det til din nærmeste Sport24 butik, og du kan også sende varen retur.

Stort udvalg og stort tilbud

Altid store besparelser på mange forskellige typer af varer. Hos Sport24 vil du altid have den bedste service og få hjælp og inspiration til det du har brug for.

Navnet Sport24 indikerer, at de har åbent døgnet rundt, og tilbyder dig hjælp til enhver tid. Kundeservice står klar til at modtage dine mails eller telefonopkald.

Interesseret?

Har du planer om at besøge et af Sport24’s mange butikker, så se med her. Minetilbud.dk har samlet alle gode tilbud til dig.