SPAR X

Loader

Udvalgte tilbud fra SPAR

Loader

SPAR

Har du en SPAR købmand i nærheden af dig, så er du i den heldige situation, at du kan komme til at spare mange penge på dine ugentlige indkøb. Samtidig kan du få handlet ind hos en købmand med lokalt flair. SPAR er en landsdækkende kæde af lokale købmand, der forsyner dig med alt det, du har behov for for at få hverdagen til at løbe rundt. SPAR forbinder på bedste vis det bedste ved moderne købmandsskab og lokal tilknytning.

Vi holder hver uge øje med de bedste tilbud fra SPAR og præsenterer dem for dig her på siden. Med vores søgefunktion gør vi det derudover let for dig hurtigt at finde lige netop den vare, du er på udkig efter. Du kan selvfølgelig også bladre katalogerne igennem og samle inspiration til ugens indkøb. Ugens bedste tilbud fra SPAR finder du let og hurtigt lige her.

Hold øje med den gule pris

Gult er godt – hvis altså du holder af gode tilbud. SPARs gule priser står nemlig for ugens allerbedste priser på gode varer. Det gælder for eksempel for en lang række mad- og dagligvarer af høj kvalitet. Det kunne for eksempel være lækre færdigretter såsom pizzaer og supper eller essentials som shampoo og vaskepulver. Den gule pris er din garanti for, at du kan spare stort og få en vare til en ekstra god pris i en begrænset tidsperiode.

Varerne med gul pris skifter fra uge til uge, så hold løbende et vågent øje med den gule farve i tilbudsavisen her på siden.

SPAR er din lokale købmand

Der er mange fordele ved at handle lokalt, og det er lige netop den lokale forankring, der kendetegner SPAR købmændene. For dem handler det nemlig om at gøre deres kunders indkøb i hverdagen så nemme som muligt. Ved at handle lokalt, har du kontakt til en købmand, der helt præcist ved, hvilke varer du skal købe for at få opfyldt dine daglige behov. Derudover er det jo rart at handle et sted, hvor man kender dig.

En anden fordel ved at handle i SPAR er at du handler til priser, der er til at betale. Den bedst mulige pris på dine dagligvarer sikres ved, at der købes stort ind. Det er typisk de store partier, der sælges til den særlige gule pris. Uanset hvad du er på udkig efter, så vil du med sikkerhed finde det til en god pris hos SPAR.