Loader

Udvalgte tilbud fra Skousen

Loader

Tilbudsaviser fra Skousen

Drømmer du om en ny emhætte, støvsugere, vaskemaskine, køleskab eller noget helt femte, så er en Skousen tilbudsavis med garanti et godt sted at starte, for her kan du finde de allerstærkeste tilbud på alt inden for nye hvidevarer. Skousen forhandler en lang række anerkendte mærker inden for hårde hvidevarer men har også et stort udvalg af andre elektroniske ting såsom blendere, ismaskiner, strygejern, hårtørrer og babyalarmer.

Hos Skousen er udvalget altså stort, priserne i bund og servicen i top. Udvalget er stort, da Skousen ønsker, at der er noget for enhver smag. Prisen er i bund, da alle skal have råd til kvalitet og servicen siger spar to, da det for Skousen er vigtigt, at du gør det helt rigtige køb. God service har derfor hos Skousen intet at gøre med at sælge hvidevarer, men handler om, at du får det produkt, som lever op til lige præcis dine ønsker og behov. Det er også derfor, at Skousen altid matcher den laveste netpris uanset prisen i butikken. Skousen vil være sikker på, at du ikke betaler for meget for dine varer, hvilket understøtter Skousen fokus på god service.

Skousen Husholdningsmaskiner A/S blev grundlagt i 1957 af Preben Skousen og har eksisteret i mere end 50 år. Skousen blev dengang drevet som en familievirksomhed og hvidevarerne blev solgt via dørsalg.  Der er sket meget med Skousen siden da og har igennem årene bl.a. udviklet et stærkt franchisekoncept. Den første franchiseaftale blev indgået i 1993, og i 2011 blev alle butikker drevet på franchisebasis. I dag har Skousen godt 75 butikker fordelt over hele Danmark og kan bryste sig med titlen som værende din hvidevarmand, der forhandler til de bedste priser. Så Skousen er for dig, som vil gøre den bedste handel. 

Det hele finder du i en Skousen tilbudsavis, som du også kan søge frit i her på sitet. Lad dig inspirere, og bliv klogere på dine muligheder for at gøre et godt køb. Der kan være mange penge at spare på nye hvidevarer, så hvorfor ikke starte i en Skousen tilbudsavis, hvor du kan stole 100% på kvaliteten.

Kort sagt, med et Skousen tilbudsavis i hånden, kan du godt forberede dig på at gøre et fantastisk kup.