1 aktive tilbudsaviser fra Skousen

Tilbudsaviser fra Skousen

En Skousen tilbudsavis har alt, hvad du kender fra den kvalitetsbevidste hvidevarekæde. Her er udvalget stort, priserne lave og service i top. Du finder de allerstærkeste tilbud på hvidevarer i en Skousen tilbudsavis.

Skousen Husholdningsmaskiner A/S blev grundlagt i 1957 af Preben Skousen og drevet som en familievirksomhed. Dengang solgte Skousen hårde hvidevarer via dørsalg.  Skousen har igennem årene udviklet et stærkt franchisekoncept. Den første franchiseaftale blev indgået i 1993, og i 2011 drives alle butikker på franchisebasis. I dag har Skousen godt 75 butikker fordelt over hele Danmark.

Skousen stræber efter at servicere dig med hvidevarer til fornuftige priser, som lever op til dine ønsker og behov. De forhandler en lang række anerkendte mærker inden for hårde hvidevarer men har også et stort udvalg af andre elektroniske ting så som blendere, ismaskiner, strygejern, hårtørrer og baby alarmer.

Det hele finder du i en Skousen tilbudsavis, som du også kan søge frit i her på sitet. Lad dig inspirere, og bliv klogere på dine muligheder for at gøre et godt køb. Der kan være mange penge at spare på nye hvidevarer, så hvorfor ikke starte i en Skousen tilbudsavis, hvor du kan stole 100% på kvaliteten?

Læs Skousens tilbudsavis og se de nyeste tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.