Scandinavian Park

1 aktiv tilbudsavis fra Scandinavian Park

Udvalgte tilbud fra Scandinavian Park

Se alle Scandinavian Park tilbud

Tilbudsaviser fra Scandinavian Park

Skal du en tur over grænsen? Hvorfor så ikke lige tjekke Scandinavian Park's tilbudsavis ud først? For med en Scandinavian Park tilbudsavis i hånden kan du være sikker på, at du kender til alle de gode og mest stærke tilbud på klassiske grænsevarer som Nutella, Haribo, Marabou, Kims chips, Pepsi, Carlsberg, Riesling og meget mere. 

I Scandinavian Parks tilbudsavis kan du altså finde specialiteter fra både Danmark og Tyskland til uhørt lave priser! Og du kan altid være sikker på at udbuddet er af højeste kvalitet - dette lige fra den friske frugt og grønt, til den delikate spiritus og de mange husholdningsartikler. Scandinavian Park tilbyder dog meget mere end blot de "almindelige" dagligevarer. I butikken syd for grænsen finder du også elektronik, kosmetik og bliver du sulten af al den shopping, er der flere caféer og resturanter, som du kan vælge i mellem. Dette lige fra Burger King til et finere Steak House. Kort sagt, du kan i Scandinavian Parks grænsehandel finde alt, hvad hjertet begærer på 130.000 km2.

Scandinavian Parks store grænsecenter ligger lige syd for grænsen ud til motorvejen A7/E45. Du behøver ikke engang GPS for at finde derhen. Du tager nemlig bare den første frakørsel ved "Flensborg Harrislee/Handewitt" på motorvejen A7/E45 fra Danmark til Tyskland - lige efter grænsen. Du kan allerede se Scandinavian Park på højre side, når du er på motorvejen, og derfra skal du blot fortsætte ned af B199 mod Niebüll, når frakørslen fra motorvejen er taget.

Der er gode penge at spare, når du vælger første afkørsel efter grænsen. Og i en Scandinavian park tilbudsavis kan du orientere dig godt og grundigt inden afrejse, så du sparer det maksimale beløb, når du er ankommet til grænsehandlen. Dette hvad enten der skal handles stort ind til et selskab eller køleskabet bare har brug for en lille opkvikker.

Læs Scandinavian Parks tilbudsavis her på siden og spar penge allerede i dag.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.