Punkt1 tilbudsaviser

Punkt1 tilbudsavis er et fantastisk sted at starte, når du skal finde de bedste tilbud på hvidevarer, støvsugere og meget mere. Punkt1’s mange butikker rundt i landet køber stort ind og har et bredt udvalg. Så her går du sjældent forgæves – endda slet ikke når du har læst Punkt1’s tilbudsavis her online på minetilbud.

Find alt fra hvidevarer til elektronik

Der er ingen tvivl om at Punkt1 bedst er kendt for deres store udvalg af hvidevarer og elektronik, og det med god grund. For her finder du vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere, kogeplader, komfurer, ovne, køleskabe, fryseskabe, kummefrysere, køle-fryseskabe, emhætter, mikrobølgeovne, vinkøleskabe, støvsugere, robotstøvsugere og meget mere fra kendte mærker som Siemens, Bosch, Miele, AEG, Asko, Electrolux, Gorenje, Grundig, LG, Samsung, Whirlpool og mange flere.

Men du finder også forbrugerelektronik som strygejern, vinduesvaskere, aircondition, affugtere, kaffemaskiner, friturer og meget mere. Faktisk er der et utroligt stor udvalg af produkter hos Punkt1, så leder du efter noget specifikt så er det bestemt værd at besøge en af deres mange butikker.

Punkt1 har butikker i hele landet

39 butikker finder du i Danmark, fra Valby, Rønne og til Ålbæk, og alle med dygtigt og imødekommende personale, så du kan få hjælp hvis din vaskemaskine er gået i stykker og skal have en ny. Du kan finde din nærmeste butik ved at klikke på Åbningstider og butikker i menuen her på siden, og så indtaste din adresse.

Du kan selvfølgelig også besøge dem online og se det store udvalg fra sofaen. Webshoppen er altid åben.

Tilbud og udsalg

Punkt1 er en af de butikker hvor der virkelig kan være meget at spare når der afholdes udsalg, Black Friday eller andre mærkedage på året. Generelt er priserne altid lave, men i udsalgsperioder bliver der skruet ekstra op for de gode tilbud og det er nemt at lave et godt kup på de mange fede varer. Hold øje med tilbudsavisen og siden her for hele tiden at være opdateret på tilbud og udsalgsvarer.

Masser af service

I alle Punkt1 butikker bliver du mødt af dygtigt og kompetent personale der sørger for at du kommer hjem med det produkt der passer bedst til dine behov, og når du handler hos Punkt1 er du altid godt dækket ind. Du har mulighed for at tegne en serviceaftale på dine produkter, der er prismatch så du ikke kommer til at betale for meget for dine ting, og handler du via webshoppen får du gratis fragt.

Her på siden finder du altid den nyeste og aktuelle tilbudsavis fra Punkt1, men vil du se mere om butikken kan du gøre det her.