Loader

Udvalgte tilbud fra Panduro Hobby

Loader

Kataloger fra Panduro Hobby

Går du rundt med mange kreative tanker, så skulle du tage et kig i et Panduro Hobby katalog. For her finder du alt hvad hjertet begærer, når det kommer til hobbyvarer.

Har du en klar ide om, hvad der er du leder efter, kan du jo lige så godt købe det på tilbud fremfor at betale fuld pris. Er du dog ikke helt sikker på, hvordan dine kreative tanker skal omsættes til et projekt, så kan du lade dig inspirere ved at bladre igennem et Panduro Hobby katalog. Kort sagt med et Panduro Hobby katalog i hånden, kan du være sikker på at finde gode tilbud og få masser af inspiration til dit næste DIY-projekt.

Og da mulighederne er uendelige, når det kommer til at skabe noget med hænderne, er udbuddet af hobbyvarer ligeså i en Panduro Hobby butik. Dette afspejles i et Panduro Hobby katalog, hvor du kan være sikker på at finde gode tilbud på masevis af hobbyvarer og få inspiration til alt fra male og tegne projekter samt dekorerings-, papir-, perle-, synings- og oppyntningsprojekter. Panduro Hobby har nemlig alt i sytilbehør, lim, sakse, og små dimser samt glanspapir, kunstnerartikler, hobbyfarver og alt det, som du ikke anede eksisterer. Faktisk har Panduro Hobby et sortiment på over 9.000 produkter, som distribueres via deres egne butikker, forhandlere, postordre og grossister. Og personalet hjælper dig gerne med at finde de helt rigtige materialer. Du kan også få vejledning i hvordan værktøjet skal bruges og de giver gerne gode råd, tips og idéer til dine hobbyaktiviteter.

Start dit DIY-projekt i dag ved grundigt at foreberede dig med et Panduro Hobby katalog. For står du og skal til at male den gamle skammel, opfriske dit barns kommode eller vil du bare gerne have et hyggeprojekt med dine børn, så tag et kig i et Panduro Hobby katalog. For med et Panduro Hobby katalog går du sjældent galt i byen, når du leder efter hobbyvarer til den rigtige pris og sæson.

Vil du gerne se de mange fine hobbyvarer på nært hold, så skulle du tage og besøge en af Panduro Hobbys 17 butikker, hvor du får service med et smil, der er højt til loftet og det er kun fantasien der sætter grænser.

Hvad skal din næste hobby være? Giv et kig i Panduros katalog her på siden og lad dig inspirere!