Loader

Udvalgte tilbud fra Panasonic Center

Loader

Tilbudsaviser fra Panasonic Center

Et Panasonic tilbudsavis fra Panasonic Center har de stærkeste tilbud på elektronik! Panasonic Center har eksisteret siden 1986 og er en sammenslutning af radio/tv specialister, som har specialiseret sig inden for salg og rådgivning af Panasonics produkter. I Panasonic Center butikkerne, har de deres produkter udstillet, så du nemt kan få dem demonstreret, og de hjælper gerne både med rådgivning, levering og installering af produktet.

Panasonic byder på mange spændende produkter, med den nyeste teknologi. Få for eksempel et LED TV med indbygget kamera, så du kan Skype med hele familien. Med deres Twin tuner kan du se tv på din iPad eller tablet, mens kæresten ser yndlingsserien på tv. Og har du TV Anywhere, har du mulighed for at streame fra dit tv, lige meget hvor i landet du befinder dig. En stor del af Panasonics nyeste modeller giver desuden mulighed for at tilslutte en harddisk, således at du kan optage dine yndlingsprogrammer og se dem når du har tid. Du finder det hele i en Panasonic tilbudsavis.

Ud over TV apparater, finder du i en Panasonic tilbudsavis også lydsystemer så som multiroom højtalere der kan styres med din smartphone, 3D blu-ray afspillere med Netflix og Viaplay apps, video kameraer, foto kameraer med wifi og meget mere.

Læs Panasonic tilbudsaviser og se deres store udvalg og de mange spændende produkter.