Loader

Udvalgte tilbud fra Normal

Loader

Tilbudsaviser fra Normal

Er du på udkig efter et godt kup, så går du bestemt ikke forkert, hvis du lægger vejen forbi Normal og du finder en oversigt over det fantastiske udvalg fra butikken lige her på siden i Normals tilbudsavis. For udover det faste sortiment, kommer der nye og spændende varer hver uge i Normal og med tilbudsavisen fra Normal i hånden, kan du være sikker på, at du får de bedste priser på de varer, som du har brug for. Det betaler sig derfor at besøge Normal jævnligt og tjekke udvalgtet ud - måske de har lige det, som du står og mangler, og så endda til en fantastisk pris. Tilbudsavisen er her en god hjælp, så du kan få styr på de seneste Normal indkøb.  

Normal har over 2500 mærkevarer, som sælges til noget der ligner kopipriser, for i Normal er der fokus på at sælge normale varer til normale mennesker. Du finder varer inden for kategorierne babergrej, dyremad, helse, husholdning, hårpleje, kosmetik, personlig hygiejne, rengøring, tøjvask og meget mere. Når det kommer til specifikke mærker, finder du bl.a. Colgate, Ajax, Whiskas og Gillette. Der er både varer du kender og varer, som normalt kun er at finde på de udlandske hylder.

Hos Normal er kunden i centrum og de har højt fokus på, at du får en unik oplevelse, hver gang du handler i Normal. Netop derfor kommer der hver uge nye varer i Normal, så du altid oplever noget nyt, når du kommer ind i butikken. 

Normal blev etableret i 2013, hvor den første butik åbnede i Silkeborg. I dag er der mere end 75 butikker rundt om i det danske land og der kommer løbende flere til.

Brug Normals tilbudsavis og skab overblikket over de mange fantastiske varer og besøg butikken allerede i dag, så du kan gøre et godt kup og få råd til mere. Du finder din Normal tilbudsavis her på siden og du kan frit søge i den samt bladre den igennem fra start til slut - fuldstændig som var det en fysisk avis, du sad med i hånden.