Loader

Udvalgte tilbud fra Mr

Loader

Mr herretøj

Mr blev etableret tilbage i 1964, og siden da har de haft tøj til mænd i god kvalitet. I dag kan du få deres herretøj over hele landet i en af deres 71 tøjbutikker, og hver butik du kommer ind i vil være selvstændigt ejet. Du kan også få deres kvalitetstøj online, så derfor er dit næste jakkesæt ikke mere end et klik væk. Med deres tilbud vil du kunne finde mærkevarer til en billig pris, så du kan forbedre din stil, og du kan være sikker på, at deres tøj vil være der i både små og store størrelser.

 

Find dit næste jakkesæt

Det er lidt nemmere at finde tøj online med minetilbud, for vi har samlet samtlige kataloger fra Mr herretøj, så du nemt kan finde billigt tøj uden at forlade huset.Mr herrehus har meget erfaring med tøj til mænd, og i deres katalog her siden kan du læse dig helt skæløjet om det sidste nye inde for modetøj. Derudover kan du også finde de lækreste tilbud på herre jakker og bukser, så du kan få det selv samme modetøj hjem i dit eget garderobeskab. Selv hvis du leder efter herretøj til begravelse, så kan du nemt finde et godt jakkesæt i katalogerne, så du hurtigt kan finde alle de gode tilbud før du sammensætter din næste skjorte og jakke.

Udover tilbud og modetøj kan du også læse om historien bag samtlige succesfulde forretningsmænd og kvinder, hvor du får et indblik i, hvad der var med til at skabe deres succes. Artiklerne graver helt ned til roden for disse succeshistorier og illustrerer med interviews og baggrundsviden, hvordan disse forretningsmænd og kvinder har skabt deres egen succes.

 

Det rigtige arbejdstøj går sikkert hjem

Mr Business giver ordet arbejdstøj en helt anden betydning med deres mærkevarer. Udover tøj til privat brug, så henvender Mr med konceptet Mr business sig også til forretningsmanden og hans virksomhed. For advokaten der skal forsvare sin klient i en retssag eller ejendomsmægleren der skal sælge et hus, så kan deres tøj gøre en stor forskel med hensyn til deres udtryk. Med dette koncept er det muligt for private virksomheder at give deres medarbejdere noget arbejdstøj i mærkevarer ud fra deres egne rammer, og det kan alt sammen bestilles hjemmefra.