Loader

Udvalgte tilbud fra Mr

Loader

Mr herretøj

Mr blev etableret tilbage i 1964, og siden da har de haft tøj til mænd i god kvalitet. I dag kan du få deres herretøj over hele landet i en af deres 71 tøjbutikker, og hver butik du kommer ind i vil være selvstændigt ejet. Du kan også få deres kvalitetstøj online, så derfor er dit næste jakkesæt ikke mere end et klik væk. Med deres tilbud vil du kunne finde mærkevarer til en billig pris, så du kan forbedre din stil, og du kan være sikker på, at deres tøj vil være der i både små og store størrelser.

 

Det rigtige arbejdstøj går sikkert hjem

Mr Business giver ordet arbejdstøj en helt anden betydning med deres mærkevarer. Udover tøj til privat brug, så henvender Mr med konceptet Mr business sig også til forretningsmanden og hans virksomhed. For advokaten der skal forsvare sin klient i en retssag eller ejendomsmægleren der skal sælge et hus, så kan deres tøj gøre en stor forskel med hensyn til deres udtryk. Med dette koncept er det muligt for private virksomheder at give deres medarbejdere noget arbejdstøj i mærkevarer ud fra deres egne rammer, og det kan alt sammen bestilles hjemmefra.

 

Din guide til den rigtige type skjorte

En mand der har god stil ved, at når det handler om skjorter, så er det ikke altid, at den samme størrelse passer alle. Det handler om at finde det helt rigtige fit, men først skal man vide hvilke slags fit der findes, og hvad der udgør forskellen. En god fingerregel er, at det grundlæggende i forskellen på skjorter handler om, hvor meget stof der bliver brugt til at lave skjorten.

Hos Mr finder du både Regular fit, Modern fit og Slim fit, og her er en lille guide til at finde ud af, hvad forskellen er.

Regular fit er den skjorte lavet med mest stof. Denne skjorte har et klassisk snit uden syninger og er til manden, som gerne vil have en skjorte der bare er behagelig at have på med masser af plads.

Som navnet hentyder til, så er Slim fit til manden hvis kropstype er mere slank og mager. Dette er normalt den strammeste type skjorte og den passer bedst til manden med smallere skuldre og bryst, da den er tætsiddende og figursyet.

Midt i mellem disse to pasformer har du så Modern fit, som er en lidt smallere model end Regular fit og er syet med indsyninger. Samtidig har skjorten lidt mere stof rundt om overkroppen end Slim fit, så den ikke sidder så stramt.

Med denne guide burde du på ingen tid finde den stil der passer bedst.