Loader

Aktuelle tilbud fra avisen

Loader

MENY

MENY er hele Danmarks supermarked og byder hver uge på gode tilbud på alt inden for mad- og dagligdagsvarer. Selvom kæden er relativt ny på markedet herhjemme, har de haft stor success med deres koncept de senere år. Vi tror, at det har noget at gøre med den måde, som de kombinerer det bedste fra fortid og nutid på for at skabe et moderne supermarked. Vi holder hver uge øje med de bedste tilbud fra MENY og præsenterer dem for dig her på siden. Du kan enten vælge at bladre tilbudsavisen igennem eller søge på en bestemt vare for at finde lige nøjagtigt det, du leder efter. God fornøjelse med ugens bedste tilbud fra MENY her på siden.

Din moderne, lokale købmand

De fleste mennesker sætter pris på at handle lokalt og kende deres varer. Det særlige ved MENY er, at kædens butikker ejes af selvstændige købmænd, der har stor indflydelse på deres lokale supermarked. Der er sket meget, siden den første MENY-butik kom til Danmark i 1992 som del af den norske NorgesGruppe. I 2014 blev de ca. 190 SuperBest og Eurospar butikker i Danmark så en del af kæden, der i dag kan findes i mange større byer i Danmark.

Ud over de gode tilbud er mange andre fordele ved at handle i MENY. Hos MENY oplever du følelsen af at handle i et lokalt supermarked, som bestyres af en lokal købmand. Samtidig har du mulighed for at finde gode priser og de samme tilbud i mange MENY-købmænd i hele landet. Det er en rigtig god kombination af lokalt og landsdækkende købmandsskab. Alt i alt kan MENY bedst beskrives som en moderne, lokal købmand.

Mere end gode råvarer

MENY er ikke noget helt almindeligt supermarked. Det er et supermarked, der ønsker at inspirere dig. På hjemmesiden og i deres tilbudsaviser kan du således både læse om råvarer såsom kød; fisk og skaldyr; frugt og grønt; ost og vin, men også samle inspiration til, hvordan de gode råvarer indgår i lækre retter, som du kan kokkerere. På denne måde giver MENY dig inspiration til at få det bedste ud af deres lækre råvarer og mere glæde i hverdagen.

Alle de bedste tilbud til dig lige her

Hos minetilbud.dk ønsker vi, at du skal have råd til mere lækker mad og anden forkælelse i hverdagen. Det er også grunden til, løbende holder øje med gode tilbud fra MENY og alle de andre supermarkeder. Gå på opdagelse i ugens tilbudsavis eller saml inspiration til en lækker ny ret i deres tilbudsavis her på siden. Vi ønsker god tilbudsjagt.