Loader

Udvalgte tilbud fra Maxi Zoo

Loader

Tilbudsaviser fra Maxi Zoo

En Maxi Zoo tilbudsavis samler gode tilbud på legetøj til kæledyr, dyrefoder, bure og meget mere. Maxi Zoo er Danmarks førende detailhandelskæde indenom kæledyr. Kædens succes bygger på et klart koncept; et bredt vareudvalg – udstillet på et stort salgsareal, kvalitet for pengene samt kompetent og faglig rådgivning. Det brede udvalg og den høje kvalitet finder du også i Maxi Zoos tilbudsavis.

I Danmark har Maxi Zoo 42 butikker fordelt over hele landet samt en webshop. Maxi Zoo stræber altid efter at give kunderne et solidt grundlag for at træffe de bedste valg, som sikrer dit kæledyr en høj livskvalitet. Det kan fx være rådgivning om fodring, pasning og pleje samt aktivering af dit kæledyr. En Maxi Zoo tilbudsavis er det perfekte sted at starte, når du skal på opdagelse i Maxi Zoos udvalg af kvalitetsvarer til kæledyr.

Som en del af Fressnapf koncernen med over 1.500 butikker i Europa har Maxi Zoo de nødvendige ressourcer til at sikre, at produkterne løbende bliver kvalitetssikret. Samtidig betyder det gode indkøbsbetingelser inden for alle kategorier, hvorfor Maxi Zoo kan tilbyde et bredt sortiment af høj kvalitet, uanset hvilket budget du har til rådighed.

Maxi Zoo har også Danmarks bredeste udvalg af foder, så du kan få præcis det, dit kæledyr ernæringsmæssigt har brug for. Og du kan trygt handle foder i Maxi Zoo. Kan dit kæledyr ikke lide foderet, har de en smagsgaranti, så du kan få pengene igen. Du finder bl.a. tilbud på foder i Maxi Zoos tilbudsavis.

Læs Maxi Zoos tilbudsavis og find alle de gode tilbud.