1 aktive tilbudsaviser fra Matas

Tilbudsaviser fra Matas

En Matas tilbudsavis er tilbud til dig, der leder efter gode tilbud på hudpleje, makeup, parfumer og meget mere. Matas nyder godt af at have mange års erfaring og samarbejde mellem Matas mange butikker i Danmark. Den høje kvalitet, de lave priser og viden om danskernes behov nyder du også godt i en Matas tilbudsavis.

I 1949 slog en lille flok materialister sig sammen og dannede Matas A/S. Ideen var at starte et indkøbssamarbejde og det blev en kæmpe succes. Allerede året efter bestod de af 60 butikker og kunne erklære sig landsdækkende. Siden dengang er kæden vokset meget og Matas tilbudsavis blevet større med endnu stærkere priser i Matas tilbudsaviser.

Matas er 291 butikker pr. 2015. I 2007 skiftede Matas ejerstruktur således at butikkerne nu indgår i en kapitalkæde, hvor CVC Capital Partners har aktiemajoriteten. De privatejede butikker samarbejder fortsat med Matas A/S om levering af Matas egne produkter samt fælles kampagner. Det betyder, at du får vedkommende, personlig betjening i din lokale Matas, men at de samtidig har samarbejdet, der gør det muligt at tilbyde dig den laveste pris på den højeste kvalitet i en Matas tilbudsavis.

Hos Matas finder du et stort udvalg af hudplejeprodukter, hårplejeprodukter, makeup, fodpleje, parfumer og meget mere. Du kan finde både et stort udvalg af mærkevarer samt Matas egen stribede serie i en Matas tilbudsavis.

Læs Matas tilbudsavis og find alle de gode tilbud.

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.