Aktuelle tilbud fra Matas

Tilbudsaviser fra Matas

En Matas tilbudsavis er for dig, der leder efter gode tilbud på hudpleje, makeup, parfumer og mange andre produkter inden for personlig pleje. Matas nyder godt af at have mange års erfaring samt et fantastisk samarbejde mellem de mange forskellige Matas butikker, der eksisterer i Danmark. Den høje kvalitet, de lave priser og viden om danskernes behov nyder du også godt af i en Matas tilbudsavis.

Det hele startede i 1949, hvor en lille flok materialister slog sig sammen og dannede Matas A/S. Ideen var at starte et indkøbssamarbejde. Dette skulle senere hen vise sig at blive en kæmpe succes. Allerede året efter åbningen bestod Matas A/S af 60 butikker og kunne erklære sig landsdækkende. Siden dengang er kæden vokset og vokset, og Matas' tilbudsavis er blevet større og større med endnu stærkere priser.

I 2007 skiftede Matas ejerstruktur således at butikkerne nu indgår i en kapitalkæde, hvor CVC Capital Partners har aktiemajoriteten. De privatejede butikker samarbejder fortsat med Matas A/S om levering af Matas egne produkter samt fælles kampagner. Det betyder, at du får vedkommende, personlig betjening i din lokale Matas, men at de samtidig har samarbejdet, der gør det muligt at tilbyde dig den laveste pris med den højeste kvalitet. Matas består i dag af i alt 291 butikker.

Hos Matas finder du et stort udvalg af hudplejeprodukter, hårplejeprodukter, makeup, fodpleje, parfumer og meget mere - dette både inden for forskellige mærkevarer samt Matas egen stribede serie.

Læs Matas tilbudsavis her på minetilbud.dk og opdag alle de gode tilbud.