Loader

Udvalgte tilbud fra Louis Nielsen

Loader

Kataloger fra Louis Nielsen

Et Louis Nielsen katalog giver dig et unikt indblik i de mange gode tilbud på briller, kontaktlinser og solbriller, som Louis Nielsen fører.

Louis Nielsen blev grundlagt tilbage i 1978, hvor optikeren Louis Nielsen som den første begyndte at sælge kontaktlinser på abonnement fra sin butik i Aalborg. Siden da er meget vand løbet under broen. I 2005 blev Louis Nielsen en del af Specsavers, og er i dag en af Danmarks største optikerkæder med 74 butikker fordelt over hele Danmark med hovedkontor i Aalborg. Men Louis Nielsen er ikke bare en optikerkæde som de andre.

Alle butikkerne er partnerdrevet, og der arbejder i gennemsnit 9-10 medarbejdere i hver butik. Det betyder i praksis, at du får lave priser og fordelagtige tilbud på briller, kontaktlinser og solbriller samtidig med et dybtgående engagement hos din lokale optiker.

Butikkerne har et stort og varieret udvalg med mere end 1.000 forskellige brillemodeller fra de største brands og mærker fra hele verden. Sortimentet bliver fortsat udvidet, og du kan altid finde de bedste tilbud på de mest populære og moderne brillemærker inden for både briller og solbriller.  

Louis Nielsen har et klart mål om at blive Danmarks foretrukne optiker ved at levere den bedste kvalitet til de laveste priser. Køber du briller i Louis Nielsen fra 795 kr.- og opefter har du mulighed for at få 2 par briller til ét pars pris.

I kataloget finder du gode råd omkring briller, generel vejledning og råd omkring kontaktlinser. Og selvfølgelig mange gode og fantastiske tilbud på det store sortiment. Du kan også læse om Louis Nielsens innovative synstest, KompletSyn, hvor dine øjne bliver underlagt et grundigt sundhedstjek til en fast lav pris. Du får ovenikøbet et par gratis briller med i prisen på synstesten. Læs mere i kataloget, og find et tilbud, der passer dig.