Loader

Udvalgte tilbud fra Løvbjerg

Loader

Tilbudsaviser fra Løvbjerg

En Løvbjerg tilbudsavis har alle de mange gode og spændende tilbud, du kender fra hele Jyllands yndlings familiesupermarked. Løvbjerg er kendt for sine stærke tilbud, der er tilpasset den jyske næse for det gode køb.

Løvbjerg Supermarked har rødder tilbage til 1930'erne, hvor købmand Christian Løvbjerg opfører en købmandsbutik i landsbyen Torsted, syd for Horsens. Hans tre sønner - Carsten, Hans Jørgen og Knud Løvbjerg - er i 1950'erne med til at præge udviklingen af selvbetjeningsbutikker i Danmark og i 1959 åbner familien i Silkeborg Jyllands første supermarked. Som led i et planlagt generationsskifte træder tredje generation af købmandsfamilien - Erik og Jan Løvbjerg, sønner af Carsten Løvbjerg - i 1989 ind i ejerskabet og arbejdet med kæden.

I dag er Løvbjerg Supermarked Danmarks største familieejede supermarkedskæde. Løvbjerg Supermarked har 16 butikker i hhv. Odense, Vejen, Varde, Tarm, Ikast, Struer, Nykøbing Mors, århus N, Odder, Skanderborg, Horsens, Viborg, Overlund ved Viborg, Brønderslev, Fredericia og Aabenraa og beskæftiger over 800 ansatte.

En Løvbjerg tilbudsavis matcher de skarpeste discountpriser på over 1.400 varenumre og tilbyder et stort udvalg af økologi og udenlandske specialiteter. Løvbjerg Supermarked har også varer uden tilsat sukker, glutenfri og miljømærkede produkter.

Læs Løvbjergs tilbudsavis her på siden og opdag alle de gode og billige tilbud på dagligvarer samt mange andre spændende produkter.