Loader

Udvalgte tilbud fra Legekæden

Loader

Kataloger fra Legekæden

Med et Legekæden katalog i hånden kan du hurtigt få overblik over det flotteste, sjoveste og mest spændende legetøj – alt sammen til tilbudspris! I et Legekæder katalog finder du alt fra tilbud på Playmobil, skolesager og Lego til legetøj til de mindste og meget, meget mere.

Legekæden er mere end 30 år gammel og består i dag af 41 forretninger. Legekædens idégrundlag er at skabe glæde ved leg for børn i alle aldre. Legekæden har et stort og meget bredt vareudvalg som er håndplukket af Legekædens indkøbsansvarlige, der har mange års erfaring med legetøj og børns leg. Derfor finder du også et bredt udvalg af legetøj i et Legekædens katalog.

I tilbudsavisen finder du bl.a. legetøj fra Lego, Playmobil, Nintendo, Playstation og Wii. Derudover finder du i Legekædens tilbudsavis action figurer fra G.I. Joe, Star War, Gormiti, Bakudan, Turtles, Trans Formers, Yu-Gi-Oh! og Ben 10. Du finder selvfølgelig også tilbud på racerbaner, racerbiler, fjernstyret biler, fantasifigurer, Barbie dukker, Moxie girls dukker, Littlest pet Shop dyr, Ponyville figurer, babydukker, brætspil og meget mere.

Et Legekæden katalog er det perfekte sted at starte, når du leder efter tilbud på legetøj. Husk at du kan søge frit efter tilbud på legetøj her på minetilbud.dk.

Find alle de gode og billige tilbud i Legekædens katalog.