KON-TUR

0 aktive tilbudsaviser fra KON-TUR

Udvalgte tilbud fra KON-TUR

Se alle KON-TUR tilbud

  KON-TUR

  Meget mere end en boghandler

  KON-TUR er en unik butikskæde der primært fungerer som en boghandler, men er også en legetøjs- og papirhandler. KON-TUR består af flere selvstændige papir- og boghandlere, som arbejder sammen om fælles køb og markedsføring. KON-TUR butikker er derfor helt unikke. Butikkerne er hver især specielle og kunderne oplever alle KON-TUR butikker anderledes.

  Elektronisk tilbehør

  I KON-TUR butikkerne kan du være sikker på at finde pc-tilbehør, gamer tilbehør og andre elektroniske ting. Børn og unge i dag får større interesse for Playstation, X-Box og computerspil, og de kan derfor finde en masse tilbud hos KON-TUR butikkerne.

  Bøger

  KON-TUR har mange tilbud på forskellige kategorier under bøger. I KON-TUR butikkerne kan du finde skøn- og faglitteratur, børnebøger, ebøger og mange andre kategorier. Om du vil vælge noget imellem best sellere, aktuelle forfattere eller en af de gamle romaner, så kan du være sikker på at finde det i alle KON-TUR butikker.

  Tilbage på skolebænken

  Når børn og unge skal starte i skole igen, ved de typisk ikke, hvordan penalhuset eller skoletasken ser ud. Et viskelæder er mistet, blyanterne er knækkede og for korte, og bogbind skal købes ind, så dansklæreren ikke skælder ud. Børn og unge kan også vælge mellem lækre skoletasker, penalhuse og andre takser. KON-TUR har et bredt sortiment af skoleudstyr til børn og unge i alle aldre og har mange forskellige tilbud.

  Kontor

  Vi kender alle sammen følelsen af, at skulle vende tilbage til arbejdet, uden at have redskaberne klar. Når du træder ind i en af KON-TUR's butikker, vil du straks mærke, at du mangler en masse ting. KON-TUR er den perfekte butik til dig, der er kontortypen. I butikkerne vil du finde alt hvad du kan få brug for på dit skrivebord. Om det er printerpapir, mapper og blokke, noter, etiketter og andre labels.

  Spil og leg

  Hos KON-TUR butikkerne kan du finde et bredt udvalg af spil. Om det skal være børnespil, familiespil, voksenspil, brætspil eller puslespil, så kan du finde lige hvad du leder efter - og meget mere. Det er altid godt at have et spil i huset, ligegyldigt hvem man sidder med. I KON-TUR butikker kan du også købe forskelligt legetøj på tilbud.

  Skal du besøge KON-TUR butikkerne?

  Minetilbud.dk har samlet alle spændende tilbud fra KON-TUR til dig.