Loader

Udvalgte tilbud fra KiDS Coolshop

Loader

Kataloger fra KiDS Coolshop

Leder du efter den perfekt gave til din lille nevø, niece, barnebarn eller eget barn eller måske til naboens søn eller venindens datter, så er du kommet til det helt rigtige sted, for KiDS Coolshop har lige det, som du står og mangler til barnet, der har alt - se selv KiDs Coolshops store katalog, der er fyldt med alt fra Geomag, LEGO, Brio og Foam Clay til PS4, robothunden Chip og meget mere. Der er noget for alle aldre og du finder KiDS Coolshop i 5 cool butikker, så der skulle nok være en nær dig.

Men før du smutter en tur i KiDS Coolshop, bør du kigge kataloget igennem hjemmefra - så er du nemlig sikker på, at du får alle de gode tilbud med dig hjem. Og der er masser at spare, for hos KiDS Coolshop har de presset priserne helt i bund, så du kan give en fantastisk gave til en du holder af, uden at det behøver koste en formue. Alle kan derfor være med, når det kommer til legetøj fra KiDS Coolshop. Og sortimentet er nøje udvalgt, for hos KiDS Coolshop ved de hvad børn kan lide og de sætter sig grundigt ind i det, som der trender lige nu og holder også øje med fremtidens tendenser.

De klassiske sæsonvarer er der selvfølgelig også styr på. Manger du eksempelvis fastelavnstøj, er udvalget større end de fleste steder, og du finder både traditionelle kostumer som pirat, prinsesse og Pippi Langstrømpe samt anderledes kostumer, hvor Hallo Kitty og Minion er særligt fremtrædende udklædningsmuligheder. Kigger du i et KiDS Coolshop katalog i månederne op til fastelavn, kan du med garanti finde mange fine kostumer og flere af dem på tilbud til fantastiske priser.

Skulle du være så uheldig, at du ikke har en KiDS Coolshop i nærheden, kan du også gøre dine indkøb på deres hjememside, hvor du får gratis fragt, uanset hvor meget du køber ind for. Hos KiDS Coolshop samler de nemlig på glade kunder og har derfor gjort din indkøbsrejse så let som mulig.

Har du ikke et bestemt stykke lejetøj i tankerne, kan du altid lade dig inspirere af det proppede KiDS Coolshop katalog eller gå en tur i din nærmeste butik, hvor personalet fra KiDS Coolshop vil tage godt i mod dig.

Start din indkøb allerede i dag ved at kigge det store KiDS Coolshop katalog igennem. Så går du ikke glip af de mange fantastiske tilbud.