Loader
Loader

Helsemin kataloger

Helsemin er Danmarks ældste kæde af helsebutikker, og er derfor klædt godt på i at kunne vejlede og guide dig igennem junglen af kosttilskud, hudpleje, vitaminer, cremer, og  meget mere. Hvis du allerede ved hvad du skal have fingrene i, så er det nemt at besøge de mange butikker landet over eller måske endda købe online fra deres webshop, men hvis du har brug for lidt hjælp, så er medarbejderne altid klar til at hjælpe og give gode råd. 

Personlig pleje med god samvittighed

Produkterne er nøje udvalgt, og derfor finder du altid produkter som Helsemin kan stå inde for. Hvad end det er lækker ansigtspleje, fodpleje, håndpleje, kropspleje eller en rar og afslappende massage der er i fokus, så finder du en række lækre produkter og gerne til gode og fornuftige priser. Og hvis solens stråler skal nydes i ro og mag, så er en solcremen essentiel, og derefter kan en aftersun være genial at smøre på. Men leder du efter en genvej til den flotte brune sommerkrop, så kan du altså også "snyde" lidt med en god selvbruner. 

Derudover finder du også hårpleje som shampoo, hårkure og balsam, bind og indlæg, cremer til trætte og ømme muskler, og deodoranter. Og er du mand, så er der heller ingen undskyldning, for der findes også et fint sortiment til barbering, hudpleje og hårpleje. 

Vitaminer og kosttilskud

Det kan være svært at få dækket alle sine vitaminer og mineraler igennem normal kost, og derfor er det for mange en god idé at supplere. Hos Helsemin finder du et bredt udvalg af A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, K-vitamin, stærke vitaminer og klassikeren: multivitamin. Specielt henover vinterhalvåret kan det være en rigtig god idé for os her i norden at supplere med D-vitamin, da vi ser mindre til solen i den periode. 

Det kan også være at du ikke som sådan behøver vitaminer, men derimod bør kigge i retning af mineraler og kosttilskud. Det kan f.eks. være mineraler som Silicium, jern, jod, kalk, kalium, kobber, krom, magnesium, mangan, molybdæn, selen, eller zink der alle er med til at styrke kroppen på forskellig vis. Det kan også være kosttilskud mod allergi, antioxidanter, fordøjelse, immunforsvaret etc. Alt hvad der skal til for at din krop og dit sind er i topform året rundt. 

Butikker i hele landet og online

Helsemin har en række butikker i hele landet fra Vesterbrogade i København til Bruuns Galleri i Århus, hvor du finder et stort udvalg. Er du mere typen der foretrækker at købe hjemmefra, så kan du finde de samme gode tilbud online i deres webshop som altid har åbent. Fragten er i øvrigt gratis hvis du køber for mere end 200 kroner. 

Her på siden finder du de aktuelle kataloger, og dermed også de bedste tilbud. Hvis du vil læse mere om Helsemin, så kan du gøre det her