Aktuelle tilbud fra fakta

Tilbudsaviser fra fakta

faktas tilbudsavis er en ideel kompagnon i dagligdagens bestræbelser på at få de bedste dagligvarer til gode priser. fakta har som målsætning at være "Danmarks sunde discountkæde" og har altid et bredt, kvalitetspræget sortiment i frugt og grønt. Som en del af Coop Danmark og med ca. 350 butikker fordelt rundt omkring i Danmark køber fakta stort ind til din fordel. Det kan du mærke på prisen – ikke mindst i en fakta tilbudsavis.

Hemmeligheden er, at fakta har holdt fast i konceptet om, at det skal være nemt og billigt at købe ind. fakta har udvidet deres sortiment af fersk kød og fisk, så der nu er 30 forskellige slags svine- og øksekød, kylling og fisk. Kødet er primært dansk og pakket i lufttæt pakning, hvilket giver dig en garanti for at det ikke er blevet omarbejdet.

Du kan søge frit i faktas tilbudsavis her på siden. Det er en fordel for dig, der leder efter de bedste priser på alt fra kød og vin til frugt og grønt – det er nemt og ligetil at søge i de mange gode tilbud i faktas tilbudsavis. Alternativt kan du også læse tilbudsaviserne, som du ville gøre det i en gammeldags tilbudsavis.

Så brug et par minutter på at finde de gode og billige tilbud i faktas tilbudsavis.