Expert tilbudsaviser

Expert er blandt de førende indenfor elektronik, og her er et af de særlige kendetegn dygtige, kompetente og engagerede medarbejdere. Kæden blev etableret tilbage i 1964, og har i dag 22 butikker fordel over hele landet – gerne i de små og mellemstore byer. Butikkerne ligger bl.a. i Rønne, Søborg, Give, Nexø, Hobro, Jyderup, Kalundborg, Nakskov, Ringsted, Middelfart, Tønder, Rudkøbing m.fl.

Hverdagen står på seriøs rådgivning og skarpe priser hvor alle kan være med. Her på siden finder du altid den aktuelle tilbudsavis fra expert, så du kan blive opdateret på alle de gode tilbud, udsalg og meget mere.

Hos expert finder du alt fra fjernsyn, hårde hvidevarer, computere, tablets fra de store mærker, smartphones fra Samsung, Huawei, iPhones, fitnessure, højtalere, gaming og meget mere. Du finder også en masse elektronik og gadgets herunder droner og legetøj. Så med andre ord finder du et stort udvalg til alle aldre, og skarpe priser hos expert.

En stærk elektronik familie

Expert er i dag ejet af POWER A/S, som er en del af POWER International AS. Det gør dem til en af de største aktører inden for forbrugerelektronik, hårde hvidevarer og gadgets, og er med til at holde priserne nede. Hele koncernen har mere end 7400 butikker verden over.

En klar målsætning

Tilbage i 2015 introducerede expert et nyt servicekoncept, hvor målsætningen blev at man ville være den butik i branchen der gav den bedste service før, under og efter køb. Det er her expert differentierer sig fra resten af branchen. Det skal være det rigtige kunderne ender med at købe når de handler hos expert.

Tilbyder prismatch

Expert tilbyder også prismatch på deres mange produkter, og det gælder både i de fysiske butikker samt på deres webshop. Så finder du varen billigere et andet sted, så matcher expert prisen, og giver dig oven i købet 20% på 1 stk. anbefalet tilbehør. De enkelte betingelser kan du finde her.