Loader

Udvalgte tilbud fra Davidsens Tømmerhandel

Loader

Davidsens Tømmerhandel

Davidsens Tømmerhandel blev grundlagt i 1944 og er en 100% danskejet, landsdækkende tømmerhandler indenfor trælast og byggemarked. Specielt inden for de seneste år har Davidsens vokset markant. De er et af Danmarks største og bedst veldrevne trælast- og byggemarkeder.

Davidsens Tømmerhandel tilbyder et kæmpe sortiment med alt fra maling, køkkenudstyr, brædder, grill og meget, meget mere. Så leder du efter en støvsuger, boremaskine, el-kædesav, et køkkenbord, eller skal du male huset, kan Davidsens Tømmerhandel tilbyde dig en lang række af tilbud og et stort sortiment af produkter.

Dig og Davidsens værdier:

Davidsens Tømmerhandel A/S er kendt for at være en seriøs og troværdig samarbejdspartner, og for god logistik. De er storleverandører til private kunder i regionen, har 675 ansatte og en omsætning på 1,6 mia. kr. Davidsens Tømmerhandel arbejder 24 timer i døgnet for, at kunderne får sikker, hurtig og rettidige leverancer. De arbejder konstant på at tilbyde kvalitetsprodukter indenfor byg, bolig og industri, og vil være den foretrukne samarbejdspartner.

Skal du forbi Davidsens?

Her på Minetilbud.dk finder du alt information om forskellige tilbud hos Davidsens Tømmerhandel.