Loader

Udvalgte tilbud fra Dansk Outlet

Loader

Dansk Outlets tilbudsaviser

Dansk Outlet sælger alle former for tøj i flere forskellige mærker. Det gør det nemmere at finde det rigtige mærketøj som Adidas eller Kappa til priser som lyder fornuftige for alle fra den travle studerende på SU til de nybagte forældre.

 

Dansk Outlet har i alt 23 butikker overalt i Danmark, og de forbedrer og udvider deres udvalg af tøj konstant. De startede deres udvalg med herretøj og udvidede i 2011 med børnetøj og dametøj, og i dag har de mange flere varianter end man kunne forestille sig. I Dansk Outlets tilbudsavis finder du alt fra sportstøj og løbesko til flyverdragter til børn og voksne for ikke at nævne alverdens babytøj, børnetøj, tweens tøj og meget mere. Til de kvinder der leder efter tøj der tager højde for kvindelige former, så har Dansk Outlet også en plus size kategori, hvor der er et stort sortiment af komfortabelt og moderigtigt tøj til kvinder med former.

 

Dansk Outlet får nye varer hver dag hele året rundt, så hver dag er det som om at gå ind i en ny butik. Du kan endda købe noget tøj den ene dag og få det byttet den næste, da Dansk Outlet har retur og bytteret som gælder i hele 365 dage.

Ikke uden spænding

Dansk Outlet kæden er ikke uden spænding, så hernede under kan du læse nogle hellere spændende facts om Dansk Outlet butikkerne.

  • Brand i Nykøbing Mors

Dansk Outlets butik i Nykøbing Mors havde i 2016 en brand som var påsat i personalerummet. Hele butikken fik store brandskader, og der var tvunget til at genopbygge hele butikken på ny. Men en brandskade var den eneste form for skade butikken undergik, for i 2017 var hele butikken bygget op på ny og kører i dag bedre en nogensinde.

  • Ikast har den ældste outlet butik

Dansk Outlet butikken i Ikast er en af de ældste danske outlet butikker, som stadig modtager nogle af de nyeste varer i fede mærker, men selvfølgelig til outlet-priser. Iværksætteren Jens Nørskov grundlagde Dansk Outlet for omkring 15 år siden, og den første butik havde hjem i Ikast på Jylland. Siden da har han prøvet at bekæmpe tanken om, at outletter kun har lagervarer i outdated stil.

  • Dansk Outlet som familieforetagende

Dansk Outlet er Jens Nørskovs hjertebarn, og derfor kunne det ikke passe bedre, at hans egne børn er blevet en del af virksomheden. Med hans datter Simone som chef for Dansk Outlets webshop og sønnen Nikolaj med ansvar i området salg, indkøb og besøg i butikkerne, er Dansk Outlet blevet en rigtig del af familien.