Danish Agro Shoppen X

Loader

Udvalgte tilbud fra Danish Agro Shoppen

Loader

Danish Agro tilbudsavis

Danish Agro er en international grovvarekoncern, som er ejet udelukkende af danske landmænd. Koncernen blev etableret tilbage i 1901 og har haft mange fusioner igennem årene. De blev oprettet i 1901 som Stevns Andel og blev først i 2017 omdøbt til Danish Agro Machinery. Med deres mange fusioner er de i dag blevet til en international grovvarekoncern med mange visioner og missioner for fremtiden. I deres tilbudsavis kan du finde masser af deres produkter som kan købes til privat brug, og deri kan du også finde masser af tilbud.

Danish Agro shoppen

I Danish Agro shoppen kan du finde alt fra dyrefoder til biobrændsel. Alle shoppens varer er produceret af Danish Agro, og udvalget er så stort, at du både kan købe dyrefoder der enten er dyrket konventionelt eller økologisk. Danish Agro ved at alle dyr er forskellige og derfor har brug for foder der passer til enten deres størrelse, art eller andet, og du kan være sikker på, at shoppens varer lever op til disse behov.

Udover foder sælger shoppen også træpiller til biobrændsel. Deres træpiller er produceret af rent træ som sikrer, at der ikke er tilsætningsstoffer, så dit brændsel er af god kvalitet. Danish Agros træpiller bliver produceret netop til dette formål, og er derfor fri for additiver som bark, metal, kemikalier eller lignende, modsat træpiller der er blevet produceret af restvarer fra f.eks. møbelindustrien. Træpillerne fås i to størrelse, 6 mm og 8 mm, og de tilbyder endda en mængderabat, så du kan forberede dig på de kolde vinteraftener.

Fokus på miljø og bæredygtighed

Udover kvalitet, så går denne grovvarekoncern også op i bæredygtighed. Siden 2014 har Danish Agro været en del af FN’s Global Compact program, som blandt andet fokuserer på miljøbeskyttelse.

Udover Global Compact har koncernen også udarbejdet sine egne CSR politikker, som bygger på følgende:

  • God forretningspraksis
  • Ansvar overfor deres ejere
  • Tilgang til leverandører
  • Miljø og klima
  • Fokus på medarbejdere
  • Menneskerettigheder

CSR står for Corporate Social Responsibility eller Corporate Sustainability and Responsibility, og ofte bliver dette oversat til virksomhedernes sociale ansvar eller virksomheders samfundsansvar. For Danish Agro så betyder det at de fokuserer på områder, der har relevans for koncernen, og hvor de har ekspertise og viden.