Loader

Udvalgte tilbud fra CITTI Flensborg

Loader

Tilbudsaviser fra CITTI Flensborg

Gode tilbud finder du masser af i en tilbudsavis fra CITTI Flensborg. Her er priserne lave og udvalget enormt – og så er det kun lige et kort smut over grænsen.

CITTI Flensborg er et stort grænsehandel shopping center, med mere end 80.000 forskellige varer på hylderne. Her finder du alt fra øl, sodavand og diverse alkohol til slik, chips, dagligvarer, dyrefoder og meget andet. De bedste tilbud finder du i CITTI Flensborgs tilbudsavis! Med sådan en er du 100% klar til at spare penge på dagligvarer, øl og sodavand. Og så har du flere penge mellem hænderne, når måneden går på hæld.

Og er du til kvalitetskød, så tilbyder CITTIs slagterafdeling mere end 600 forskellige slags kvalitets skinke- og pølsespecialiteter, samt andre lækre specialiteter såsom bisonkød, kød fra Gallow-kvæg, franske fjerkræ specialiteter og lammespecialiteter fra New Zealand. Alt dette finder du mere af i en CITTI Flensborg tilbudsavis.

Er du mere til vin, så tilbyder CITTI Flensborg mere end 2000 forskellige fantastiske vine fra hele verden. Cittis professionelle vinkypere står altid til rådighed, til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin.

Skulle du undervejs få brug for en shoppingpause, så slå turen forbi restaurant GOSH Sylt, som disker op med lækre fiskeretter.

Du kan læse CITTI Flensborgs tilbudsavis her på siden og se de mange gode tilbud. Herved er du sikker på at komme forberedt, når du kører over grænsen til Citti Flensborg.