Loader

Udvalgte tilbud fra Bygma

Loader

Tilbudsaviser fra Bygma

Bygmas tilbudsavis er et paradis af gode tilbud på byggevarer og trævarer. Dette både til gør-det-selv folk og professionelle håndværkere. Bygma er en virksomhed med en lang og stolt historie præget af det gode købmandskab, flid og fremsynethed. Det nyder du også godt af i Bygmas tilbudsaviser og kataloger. Her er der nemlig masser af gode priser på trævarer og byggevarer til både den grønne gør-det-selv mand/kvinde og den garvede håndværker med krav til den ekstra hårdførhed og de store maskiner.

Bygmas specialiteter er inden for salg og distribution af trælast-, bygning- og byggemarkedsartikler. Kæden har ca. 50 butikker fordelt omkring i det danske land. Det gør Bygma til en af de tunge drenge indenom håndværk og gør-det-selv. Og størrelsen samt evnen til at købe stort ind gør at Bygma hver uge kan tilbyde dig fantastiske tilbud på alt fra søm, skruer og hammere til brolæggerværktøj. Alt sammen noget som du kan finde i Bygmas tilbudsavis.

Kort sagt, Bygmas butikker omfatter trælaster, håndværkerbutikker og byggemarkeder.

Bygma har valgt at satse målrettet på at være den bedste samarbejdspartner for den professionelle håndværker, når det kommer til trælast og håndværkerbutikker. Samtidig fokusere Bygma på, via specialiserede og serviceorienterede byggemarkeder, at være en konkurrencedygtig aktør på det danske marked, når det kommer til tilbud til de semiprofessionelle gør-det-selv folk. Dette kan du læse meget mere om og finde i en Bygma tilbudsavis.

Læs Bygmas tilbudsavis her på siden og find alle de gode og billige tilbud.