Loader

Aktuelle tilbud fra BUDDY Legetøj

Loader

Kataloger fra BUDDY Legetøj

Manden bag BUDDY Legetøj

I 1961 åbnede Gerhardt Kirk Kristiansen butikken GK legetøj i Kolding. Inden for legetøjsbranchen var det et navn man kendte, for han var både søn af grundlæggeren af Lego, Thomas Kirk Kristiansen, og havde arbejdet hos Lego i mange år.

Klassiske produkter

BUDDY Legetøj er stolte af at kunne præsentere deres klassiske produkter, som stadig er populære og efterspurgte i dag. Til at starte med fokuserede butikken på Lego og legetøj udelukkende af træ. Udover det populære Lego legetøj producerede GK Legetøj også Bilofix legetøjet, som er et trælegetøj der gør det muligt at skabe mange forskellige modeller og figurer. Med tiden kom der flere kategorier af legetøj og butikken ændrede navn til BUDDY Legetøj i 1999. Samme år kom bjørnen Buddy som hurtigt blev et populært legetøj blandt børn.

Blandt BUDDY Legetøjs klassiske legetøjsprodukter kan du også finde brætspil, puslespil, det kendte togbanelegetøj Brio og meget mere.

Den perfekte gave - til børn i alle aldre

Lige meget hvad der står i dit barns ønskeliste, kan du være sikker på at finde det hos BUDDY Legetøj. Butikken har altid haft målgruppen 0-14 år i fokus, og derfor har butikken specielle tilbud til alle slags alderskategorier.

Det populære fra hylderne

Fidget spinners, slime, Frost eller sjovt sengetøj? Hos Buddy Legetøj kan du finde alt det nyeste og mest populære legetøj som børnene taler om. Til gamerdrengen eller gamerpigen der elsker at spille PlayStation, Xbox og computerspil har BUDDY Legetøj et stort sortiment af gamer udstyr, gadgets, spil og andre elektroniske ting.

Til skoletasken

Ikke den mest populære kategori i en legetøjsbutik, men engang i august skal alle børn med på en shopping tur, så der kan købes ind til penalhuset og skoletasken. En sjovere oplevelse kan børnene få sammen med deres forældre, hvis de besøger BUDDY Legetøj for at vælge det helt rigtige, smarte penalhus, deres yndlings blyanter - og meget mere.

Buddy Legetøj står til rådighed med alt hvad børn kan have brug for, når de engang skal tilbage til skolebænken.

Til teenageren

Hos Buddy Legetøj kan selv de store børn finde noget for deres smag. BUDDY Legetøj giver teenagerne mulighed for at finde fedt modetøj til drenge og piger, hårpynt, makeup, tattoo ærmer - som er populært hos drenge, og meget mere. Derudover kan de få biografbilletter, fodbold og håndboldoplevelser og andre specielle tilbud.