Loader

Biltema Erhverv kataloger

Du kender sikkert allerede Biltema - butikkerne der har alt til hus, have, hjem, bil, båd og meget mere. Men hvad du måske ikke vidste var at Biltema også har en erhvevsafdeling, så du som firmakunde kan få fingrene i alle de spændende produkter uden moms. Så nu er cykler, cykeltilbehør, data- og mobiltelefonstilbehør, kontorudstyr, maling, LED-pærer, arbejdstøj, og meget mere blevet tilgængeligt for dig og din virksomhed. 

Biltema Business Portal

Du har faktisk længe kunne være erhvervskunde i Biltema, men de har nu taget det skridtet videre med deres Business Portal, hvor du hurtigt og nemt får et overskueligt overblik over din konto, kvitteringer, styre hvem der skal have adgang til at købe, og ikke mindst bestille varer til afhentning i dit lokale Biltema varehus. Og vælger du at købe i varehuset, kan betale direkte med en QR kode på deres mobiltelefon. Så bliver det ikke meget nemmere.

Brug dit lokale Biltema varehus

Som erhvervskunde i Biltema kan du handle i de mange varehuse rundt omkring i landet, ligesom du kan som privat. Det gør det nemt og praktisk at få fat i de produkter jeres virksomhed lige står og mangler. Der findes 12 varehuse i hele Danmark i bl.a. Esbjerg, Fredericia, Glostrup, Holbæk, Horsens, Rødekro, Randers, Aalborg, Slagelse m.fl. Og alle har åbningstider der gør det muligt at handle i ro og fred. 

Her på siden finder du de aktuelle tilbud for Biltema Erhverv, samt de gældende kataloger og magasiner. Ønsker du at læse mere om Biltema erhverv, kan du gøre det lige her