Sponsorerede

Hjemmesko

Hjemmesko på tilbud

Skal du have hjemmesko eller skal du købe hjemmesko til børnene? Der er et bredt udvalg her på siden. Hjemmesko er også en fin gaveidé. De behøver skam ikke kun at være praktiske – men kan også være super smarte. Som forkælelse efter en lang arbejdsdag, er det også rart at hoppe i et par varme, behagelige hjemmesko.

Få mere at vide...

Hjemmesko til helårsboligen eller sommerhuset

Du finder uldne hjemmesko i den bedste kvalitet – helt lukkede, så de varmer mest muligt eller åbne, så de er lette at træde i og der stadig er luft til fødderne. Alt efter årstiden og hvor du befinder dig henne, både geografisk, men også i boligen, kan du have forskellige behov for hjemmesko. Du kan evt. købe flere par, så du eksempelvis har et par hjemmesko til om sommeren og ét til om vinteren. Hjemmesko til fritidshuset, kælderen eller garagen giver dig også behov for et ekstra par. Det kan være praktisk, hvis skoene har lidt hæl, hælkappe og nylonstof - så de er nemme at vaske. Skal du bruge hjemmeskoene i en fjeldhytte eller er der et koldt flisegulv i din bolig, er det frem med de varmeste hjemmesko. Her kan du vælge hjemmesko af uld, lammeskind eller læder – evt. med ekstra for. Om sommeren kan du vælge et par, hvis udformning minder om en sandal, så du får luft til tæerne. Lad dig friste af alle de gode tilbud.

Tilbud på hjemmesko (20)

Børnehjemmesko
Til 21/10
Børnehjemmesko - medlemsrabat
Til 22/10
Dame hjemmesko
Til 22/10
Dame hjemmesko
Til 22/10
Dame hjemmesko
Til 22/10
Moccasiner med ruskindbund
Til 21/10
Hjemmesko
Til 27/10
Lammeskindshjemmesko str. 36-41
Til 27/10
Herre hjemmesko
Til 29/10
Herre hjemmesko
Til 29/10
Footies med plys
Til 28/10
Fleece slippers
Til 28/10
Fløjlshjemmesko til herre
Til 28/10
Strikhjemmesko til damer
Til 28/10
Ballerinahjemmesko til damer
Til 28/10
Babyhjemmesko i skind
Til 28/10
Fløjlsfutter
Til 28/10
Uno dynesko
Til 4/11
Calder hjemmesko
Til 4/11
Andreasson sko
Til 4/11

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.