Sponsorerede

LEGO Friends

Tilbud på LEGO Friends

LEGO Friends er super populært blandt børn. Der fås forskelligt legetøj i serien, der tiltaler piger og drenge i alderen 5-12 år. Det søde univers handler om veninderne Olivia, Emma, Andrea, Mia og Stephanie, der bor i byen Heartlake City. Kombiner forskelligt legetøj i Friends serien, så byen Heartlake City kan udvides løbende. Det giver hele tiden børnene nye byggeudfordringer. Find de bedste tilbud her på siden.

Få mere at vide...

LEGO Friends til en hyggelig legetøjsby

I byen Heartlake City oplever de fem bedste veninder alt muligt spændende. De svømmer i swimmingpool, tager op i en bjerghytte, passer lam, en kiosk, et livreddertårn og meget andet. Heartlake City er en hyggelig by, hvor veninderne kommer ud for lidt af hvert – men de finder også altid tryghed og dejlige oplevelser i byen. Universet tiltaler især mange piger, da de synes det er sjovt at lege med minidukkefigurerne. Børnene kan bruge fantasien til at finde på sjove lege, uanset om de ønsker at figurerne skal køre i sportsvogn eller passe dyr i bjergene. Det tager tid at opbygge universet med legoklodserne, og det er charmen ved legetøjsuniverset. Glæden er stor, når byen har alt, hvad hjertet kan begære. Overrask ungerne med LEGO Friends legetøj og find det til en god pris. Du finder også tilbehør og opbevaringskasser i serien.

Tilbud på Lego friends (18)

Lego nyheder
Til 21/1
LEGO City - Pizzavogn
Til 19/1
LEGO City - Konkurrencefly
Til 19/1
Friends økologisk uldserie
Til 21/1
Udvalgte lego varer
Til 21/1
Lego Nexo Knights
Til 20/1
LEGO City - ATV-racerteam
Til 19/1
LEGO City - ATV-racerteam
Til 19/1
Lego nexo knights i kampdragt
Til 21/1
Curve spisebord
Til 5/2
Arthur spisestol
Til 5/2

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.