LEGO Friends

Tilbud på LEGO Friends

LEGO Friends er super populært blandt børn. Der fås forskelligt legetøj i serien, der tiltaler piger og drenge i alderen 5-12 år. Det søde univers handler om veninderne Olivia, Emma, Andrea, Mia og Stephanie, der bor i byen Heartlake City. Kombiner forskelligt legetøj i Friends serien, så byen Heartlake City kan udvides løbende. Det giver hele tiden børnene nye byggeudfordringer. Find de bedste tilbud her på siden.

Få mere at vide...

LEGO Friends til en hyggelig legetøjsby

I byen Heartlake City oplever de fem bedste veninder alt muligt spændende. De svømmer i swimmingpool, tager op i en bjerghytte, passer lam, en kiosk, et livreddertårn og meget andet. Heartlake City er en hyggelig by, hvor veninderne kommer ud for lidt af hvert – men de finder også altid tryghed og dejlige oplevelser i byen. Universet tiltaler især mange piger, da de synes det er sjovt at lege med minidukkefigurerne. Børnene kan bruge fantasien til at finde på sjove lege, uanset om de ønsker at figurerne skal køre i sportsvogn eller passe dyr i bjergene. Det tager tid at opbygge universet med legoklodserne, og det er charmen ved legetøjsuniverset. Glæden er stor, når byen har alt, hvad hjertet kan begære. Overrask ungerne med LEGO Friends legetøj og find det til en god pris. Du finder også tilbehør og opbevaringskasser i serien.

Tilbud på Lego friends (14)

Byggesæt
Til 31/8
Lego
Til 24/8
LEGO City el. DUPLO
Til 27/8
Friends uld og uld/bomuld tøj
Til 31/8
LEGO Cars 3
Til 31/8
LEGO Star Wars
Til 29/8
LEGO Nexo Knights
Til 27/8
LEGO City Fængselsø
Til 27/8
LEGO Speed Champions
Til 27/8
Cars 3 fra Lego
Til 24/8
LEGO DUPLO tog m. tal
Til 30/8
Edge spisebord
Til 3/9

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.