Gavepapir på tilbud

Gavepapir

Gavepapir skal der til, når de mange julepakker eller fødselsdagsgaver skal pakkes ind. Gavepapir finder du i et væld af kvaliteter, mønstre, farver og udseender. Omend er der mange måder, du kan bruge gavepapiret på, der kan skabe en enestående og flot indpakning af den gave, du ønsker at give til dem du holder af.

Gavepapir til alle dine gaver

Gavepapir finder du blandt andet i julemønstre, højglans eller andre grafiske mønstre. Uanset hvad du leder efter, kan du helt sikkert finde en kvalitet, farve og et mønster, der passer til anledningen og gavens modtager.

Det kan være at du skal finde gavepapir til en fødselsdag, årets mange julegaver eller noget helt tredje. Uanset hvad du har i tankerne findes der uden tvivl en rulle gavepapir, der passer til det, du søger.

Kreativ indpakning

Der findes flere måder at pakke din gave ind på. Den mest almindelige er nok den klassiske med én type gavepapir og gavebånd i et kryds. Ønsker du derimod at slippe kreativiteten løs, findes der dog også andre måder, du kan bruge gavepapir, gavebånd og andre pyntegenstande, der vil tage gaveindpakningen til nye højder.

Du kan blandt andet vælge at bruge to slags gavepapir til samme pakke. Her skal du først pakke hele gaven ind i én slags gavepapir - eksempelvis ensfarvet. Herefter kan du klippe en bred strimmel af mønstret gavepapir og vikle rundt om midten af gaven. Hertil findes der diverse måder at binde gavebåndet på. I sløjfer, krøller eller noget helt tredje.

Til årets julegaver kan du også vælge at pynte gaven med fine grangrene eller anden julepynt, der ligges under gavebåndet. Slip kreativiteten løs, og nyskab gaveindpakningen med nye og kreative idéer.

Gode tilbud på gavepapir

Når julen nærmer sig, finder du et væld af gode tilbud på julepapir og anden gavepapir, der passer til enhver smag og enhver gave.

Mange butikker byder på flotte mønstre, julede farver og et væld af andre slags gavepapir til de mange gaver, der skal pakkes ind og gives i julen.

Her på siden finder du en række gode tilbud på gavepapir, der efterlader lidt ekstra plads i julebudgettet.

Få mere at vide...

Download vores app

  Find andre gode tilbud

  Support

  Mandag 9.00-14.00

  Tirsdag, onsdag, torsdag 9.00-12.00

  Fredag 9.00-14.00

  Weekend & helligdage: Lukket for telefonisk henvendelse

  +45 88130288
  kontakt@minetilbud.dk