Stationær pc

Stationær pc på tilbud

Hvis du sidder og arbejder ved en computer i mange timer, kan du have brug for en stationær pc. Vælger du en stationær pc af god kvalitet, kan du nyde godt af den i mange år. De fleste går efter høj ydeevne, lækkert design og masser af plads på harddisken. Ugens tilbud på stationære pc’er finder du her, så du kun skal lede ét sted.

Få mere at vide...

Stationær pc til computerspil og underholdning

Alt efter, om du bruger computeren til studie, arbejde eller fritid, har du forskellige kriterier, der skal opfyldes. Måske bruger du meget tid med at bearbejde grafisk materiale? Udarbejde rapporter? Spille computerspil, surfe på internettet eller måske arbejder du hjemmefra i ny og næ? Du finder et bredt udvalg af stationære pc’er og i forskellige prisklasser. Er din computer mest til at surfe på internettet, har du ikke brug for en ligeså stor harddisk, men derfor skal det stadig være en god brugeroplevelse. Vælg en skærm med en god billedkvalitet og evt. nogle gode højtalere, hvis du spiller computerspil eller lytter til meget musik på computeren. For nogen vil designet være yderst vigtigt, imens det ikke betyder noget for andre. Lad dig inspirere af vores mange fantastiske tilbud og vælg den computer, der passer bedst ind i din hverdag.

Tilbud på Stationær pc (7)

Apple iMac 21,5
Til 27/8
Acer Predator Bærbar PC
Til 27/8
Acer stationær PC
Til 24/8
Acer stationær gamer PC
Til 24/8
Acer stationær PC
Til 27/8
Lenovo gaming-PC
Til 27/8
HP Slimline computer
Til 27/8

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.