Sponsorerede

Opvasketabs

Tilbud på opvasketabs

De fleste har en opvaskemaskine, der kører flere gange dagligt. Det er nemt at fylde opvaskemaskinen om morgenen, og komme hjem til skinnende rent porcelæn senere på dagen. Langt størstedelen af danskerne bruger opvasketabs, i stedet for opvaskepulver. Det er nemt at opbevare opvasketabs, da de ikke fylder meget, og du ikke skal tænke på at have afspænding og salt til opvaskemaskinen. Opvasketabs klarer det hele. Se de super gode tilbud på forskellige mærker af opvasketabs og find dit favoritprodukt.

Få mere at vide...

Opvasketabs, der vasker helt rent

Det er vigtigt at finde opvasketabs, der vasker helt rent, så du ikke skal sætte opvaskemaskinen i gang igen. Opvasketabs indeholder forskellige aenzymer, der vasker rent ved selv lave temperaturer. Normalt vasker de rent ved 55 grader. Det er vigtigt at opvasketabs ikke indeholder for meget blegemiddel, dvs. klorforbindelser, da det kan blege porcelæn for meget. Blegemidlet kan også gøre procelænet mat at se på. Klorforbindelser opløser fedt, men for meget kan gå ud over porcelænet, ligesom at det er vigtigt at glas vaskes helt rene og fine – uden hvide skjolder. Der er mange forskellige mærker af opvasketabs, så du kan finde de tabs, som du har bedst erfaring med. Find opvasketabs til de bedste priser her på siden.

Tilbud på opvasketabs (16)

Neophos
Til 19/1
Neophos Tabs
Til 19/1
Neophos opvaske tabs eller gel
Til 21/1
Opvasketabs
Til 23/1
Opvasketabs 3 pk.
Til 23/1
Opvaske tabs 12-i-1. 40 sk.
Til 31/1
Finish powerball 3 ps.
Til 24/1

Sponsorerede

JavaScript er ikke aktiveret/understøttet i din browser, for at anvende denne side er det nødvendigt at have JavaScript aktiveret.